Sivut

lauantai 31. tammikuuta 2009

Äepän joulu tuli vähän myöhässä =)

Jottei postipojalle tulisi helppoa tämä meidän rappuun postien kuljettaminen, pitää välillä saada tuon kädet niin täyteen että jo ensimmäisessä kerroksessa putoaa kaikkien postit pitkin maita ja mantuja, kun mein luukkuun alkaa tunkemaan paketteja


Eli keskiviikkona kuului *sensured, sensured* rappukäytävästä kun muidenkin postit levis pitkin käytävää kun mulle saapui viisi kuorta, joista neljä oli leimasimia ja yhdessä oli ihania leimasin kuvia kera niin maan ihanan Kortin!!!


Sarah Kayn ja Rachelle Anne Millerin leimasimia Mihannasta sekä pentaloon Mickey setti kukkasia.


Finnstampersilta muuutama tekstileimasin ja kiekurat, jotka oli ihan pakko saada. sekä lehti, ihan vain sen vuoksi että tuo leimasin oli erikoinen ja erilainen. Lehdessä itsessään oli hitusen liian paljon krumeluureja korteissa ettei ihan mun makuuni ollut yksikään malli.


Ja Taitopuoti paperinauhasta ihanaistakin ihanaisemmat nauhat, sekä Whiff of Joyn Lizzie with muffet sekä taas vaihteeksi Sarah Kayn leimasin. Keskuskoristeita sekä ihan kokeilua varten tilatut öljypastellit.
Pastelleihn tytkästyin, kun vielä opin ettei tarvitse niin paljoa painaa niitä kyniä, ja muutenkin sävyttämienn on ihan eri maalilmansa kun vesiväreillä. ja minä kun tykkään tehdä pikkutarkasti vesiväreilläkin, kaikki raidat ja pallot eriväreillä niin noilla se ei ihan niin onnistu.

ja vielä viimeisenä, eikä missään tapauksessa kliseen omaisesti vähimpänä Karitalta mitä ihanin kortti (nolottaa oma lähetykseni) ja leimasin kuvia piristämään värityssessioita!
[Edit] Susannelta tuli ihania leimasinkuvia myöskin! Niistä neljä tulikin heti väritettyä ja laitettua mm mummun ja papan kihlajaispäiväkortiksi ;) siitä kuvaa myöhemmin. lauantaina oli ihan tulla kotiin kun sai availla kuorta ja alkaa värittelemään! paperikin sopii vallan mainioisti mun tavalleni värittää. Eli täydellinen setti kaikin puolin!
KIITOS!!!



tiistai 27. tammikuuta 2009

Blogi hiljenee nyt loppuviikoksi, pakottavien syiden vuoksi.

Nuorimmalla tyttärellämme on ½-vuotis elinsiirtokontrolli Hus'issa LNS, ja aikataulu siellä on niin tiukka että hyvä kun syömään ehtii. Eli pakkaillemme huomista varten loppuviikkoa ajatellen ja palailemme sunnuntaina/maanantaina jälleen kuulumisien merkeissä!

Keep Your Thumbs up For Us!


Turning back time, jouluaskarteluja

rNämä kuvat roikkuivat tuossa tyrkyllä jo ensisanojen tapailemisesta lähtien, mutta tuossa kirjoittamisen vimassa unohdinv allan missä järjestyksessä tekstini piti laittaa. Joten pyytelen anteksi sekametelisoppaa jonka ensimmäiset kolme päivää ovat tuoneet blogiini !

Tämän mallin näin alunperin jollakin skräppisivustoista joilta olen idoita käynyt hakemassa, muttta kiusallanikaan en enää sivustoa löydä, sillä koneeseeni vaihdettiin jo toinen kovalevy pienen ajan sisällä ja kaikki suosikkini menivät sen siliän tien mennessään. Mutta Maijun blogissa näin muistutuksen kuinka nämä oli tehty ja Paulakin pääsi mainitsemaan leimaillessamme ennen joulua että Maijulla oli kivoja pussukoita blogissaan.

Eli näiden inspiroimana teimme 12-v tyttäreni kanssa koulukavereillensa sitten korttipussukoita.








Kiitos Paulalle Leimakuvista! Tytör on jo kovasti tilanneet lisää kuvia, kun äiti ei kerran osaa leimata niin saavat väritellä kuulemma kovasti pilallisia kuvia *lol*, tosin nyt on leimasinpalikoita vaikka kuinka paljon claes ohlssonilta hommattuna! ei tarvitse viritellä vuokia enää *HEH*


Sano mun sanoneen...

Että en minä yksinkertaisesta saa niin kaunista kuin haluasin, vaikka värit menisivät mielestäni hyvin niin sitten vain ei muuten niin onnistukaan. Tohdipa kuitenkin tämänkin rävellyksen laittaa mukaan haasteeseen, joten jotenkin sen on pakko ollut onnistunut.

Kiirekin muka tuli, mutta kiirehän on vain se minkä itselleen tekee ja aiheuttaa *manaa pakkaamisen yhteydessä*


eli tällainen yritelmä:



Kuka muka helposti innnostuisi?

Tosiaankin tuo malli jehkottaren haasteessa oli niin mukavan haasteellinen ja itsessäänkin mukava että pitihän sitä kahdella muullakin kortilla koettaa vielä miten sitä onnistuu, no joopa joo, toinen ihan mukiin menevä ja toinen jotain sen alittavaa,. ei kannata öisin koettaa tehdä kyllä juurikaan mitään.



eli pöllökortti ja tyttökortti ystävänpäiväksi.














Sitä kun on omistanut bigshotille vasta niin vähän aikaa nuo kirjainstanssit niin en taaskaan niillä tekstejä tehny näihin kortteihin vaikkakin liimataustallisia kirjaimia oli valmiina. Mies vain totesi kortteja näyttäessäni että " Ihanko kynällä kirjoitit? -turhaanko mä sulle ne stanssit ostin kunnet nää niitä ole ollenkan käyttänyt..." eli olisipa noista paremmatkin saanut mm takstin osuudeltansa, mutta menköön nyt vielä opettelun piikkiin :)





ja yksi malli vielä jonka olin tehnyt jouluksi, anteeksi siis väitteeni että jehkottaren haasteeseen #41 olisin muka ensimmäisen korttini tehnyt, en vain muistanut tätä tädille tekemääni joulukorttia =)





Ja todellakin tämä bloggaaminen koukuttaa helposti. Varsinkin kun oppii uutta kokoajan. Mutta osahan näistäkin höpinöistä on aivan turhaa, mutta aikuisseuran puutteessa tämänkin käy paremmin kuin kukkasille höpäjäminen.

Kiitos Niille jotka jaksavat löpinöitäni mahdollisesti lukaista silloin tällöin!

Leimalutaivas haaste #6

Osallistuinpa minäkin Paulan ja Taavan blogissa vierailun siivittämänä Leimalutaivaan haasteeseen. Ihana uusi tekniikka millä koettaa kortin tekoa, Paperini(kartonkini) oli tosin liian paksua kunnon leikkaustuloksen saamiseksi, ja kuuden kerran jälkeen luovutin ja valitsin parhaan jalkaosion jonka irti sain.



Kiitos Ihanasta haasteesta!



Ja tässäpä haastekorttini:




Myytävänä

Siirretty kaikki myytäväksi Askartelukirppiksen puolelle.

sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Hopeaa ja Helmiäistä

Hullaannuin äitini innostamana -lue "ahkerasti ehdottelemana"- Koru-ja ketjunvalmistus kurssista, joka pidetään täällä kansanopistolla (elokuu 08->)

Ensin oli vain tarkoitus aloittaa keramiikka suvun "ämmäporukalla"... Mutta ajauduin siten tuonnekin kurssille...ja purjet pullollaan olen edelleen valtameriaallokossa.

Kirjoittajaa vietiin kuin pässiä narussa -olin myyty ja hetkessä pussin nyörit löysässä helmien, hopeiden, ja balien kutsuessa minua lujaa ja kuuluvasti kuin alppitorven soitto rinteiltä...

Mutta ajan ja niukan budjettini vuoksi en niin paljon ole töitä tehnyt kuin haluaisin. Mutta tulette näkemään muutamia viritelmiä, sanan todellisessa merkityksessä.

Tietokoneen pahus vei kaatuessaan suurimman osan töistäni ja en ole alkanut niitä saajilta/ostajilta pyytelemään kuvattavaksi, mutta ne jotka kerkisin uudelle muistikortille kuvaamaan ovat tallessa, tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia, mutta tulette niitä tässä kuitenkin näkemeään jonkin verran.


Viimeisin viritelmäni on Kvartsi kolikoista 6mm hopealankaan pujotettuna, yhdistettynä 1, 5mm hopealenkkeihin ja 1mm hopealenkkeihin liitettynä. Olkaa hyvä!
Keltju on 55cm pitkä ja lukkona tässä on pyöreä vieterilukko, samaa vahvuutta isompien lenkkien kanssa.




Sarjassamme "mummokorut" Romanovin kivet. Jokaisen kotjuharrastajan on täytynyt jossakin vaiheessa tämänkin koru tehdä. Periaatteena siis kuningasketjun pätkiä ja kiveä. Tässä kivenä sisällä 4mm punainen lasihelmi.


Ja pidemmittä puheitta esittelen seuraavan kaulakorun. Turkoosia helmiäistä, makeanveden helmiä turkoosina, vaaleasinisenä sekä valkoisena. Yhdistettynä 1mm hopeaan. Helmiäisten kiinnittämiseen käytetty 6mm hopeaa ja linkitykset tehty 1mm hopealla 3,5mm lenkeillä. Ketjuna tässä on lituska, toistaiseksi kunnes opin tekemään piinasta siedettävän näköistä.


Samaan sarjaan olen tehnyt käsikorun, turkoosia helmiäistä, makeanvedenhelmiä, 1mm hopeaa ja ketjuosuuksissa on 2,26mm lenkki 1mm hopeasta, Sahaamisessa oli hienoinen työ, jotta liitoksista tulisi yös kauniin näköisiä. Etusormipalkalla sahasin ja kirosin =)



Kummipojan 2v lahja, 1mm hopealangasta 3,2mm lenkeillä tynnyriketjua 12cm. Tämä on yksi niistä kivoimmista ketjuista joita tykkään tehdä.




Turkoosia (yllättyikö joku värivalinnasta?) 1,5cm lasidonitseja, hopeaa ja balihattuja.





Samaan satsiin korvakorut.






Anteeksi kuvan kulma, en saanut sitä pysymään käännettynä oikein päin. Mutta tämä siis esittää persialaisristiä. Äitini tämän antoi pikkuveljeni serkulle rippilahjaksi, ja muutamalla ensikesänä rippille pääsevälle olen näitä jo tehnyt tilauksesta muutamia.



This is not a water käsikoru, kolme kokoisia lenkkejä, 1mm hopeasta. Täytyy vain todeta että kyllä tämä oikeasti on kauniimpi omaan silmään korvakoruina niin lenkit ja pyöreys pääsee paremmin oikeuksiinsa.



ja jälleen tällainen tottelematon korukuva joka itsepintaiseti pitää kiinni oletetuista oikeuksistaan pysyä väärässä asennossa käännöistä huolimatta. Eli oma koruni, joka kiikkuu pääsääntöisesti kaulassa vuorotahtia lasiriipuksen ja magneetti spiraalin kanssa. Kiinnityslenkin kokoa 2,26mm 1mm langasta ja isot 0,8mm hopealankaa.

Säröhelmiä, 1mm hopeaa, ja iso ?ametisti?, riipus tullut kiitos tilaajalahjana satuhelmestä. kauniimpi olisi voinut olla, mutta tytär halusi juuri tällaisen. 11v jätkänpätkä tytön makuun sopiva ja tarpeeksi BlingBlign ison riipuskiven kera.



Appiukko tilasi 1mm hopeasta Ketjun Ja liskonhännänhän hän sai. En ollut vielä tehnyt keraakaan tätä ja aikasta nopea ja mukava ketju tehdä, ainoa mikä häiritsee jos on perfektionisti tuulella on tuo kun keskilenkit ei pysy samassa järjestyksessä vaikka kuinka yrittäisi, tosin ohjeessa niin sanottiinkin.



ja toinen persialaisristi. Mukana puolikas telaketju (aino?)


Ristikorvakorut, kuninaasta ja isoista lenkeistä.

samaa settiä oman koruni kanssa olevat korvakorut, jotka oli sarjassamme taas pakko tehdä kun näki jossakin vastaavan mallin.

Vihreää lasipisaraa ja hopeaa.


1-3 pesialainen. Messinkilanka 1,2mm. tyttärelle.

Punaista lasia, kulutettua hopeoitua kuparia ja hopeaa.


Valkoista puukoralia, ja 0,8mm kuparia linkitettynä. Tästä koko sarja kaulakorusta korvarenkaisiin.



Flat Queens Bracelet. eli telaketju.

Ainoa kera miehen Solttutunnuksen. kivet nykyään pois korusta.


Hieman messinki roosaa odottamassa rummutusta pronssiketjuksi.


Atlantis. Messingistä ja hopeasta.






Vuoden Projekti #1 leimasinten säilytys

31.1.2009 Päivitettelin vähän uusista leimasimista kuvia tälle sivulle :) Sarah Kay on ehdottomasti muotoutunut mun värityskohteekseni, pakko se vain on todeta vielä kertaalleen.

***


Ensimmäiseksi tämän vuoden projektiksi - yhdeksi niistä tusinasta- otin leimasimille laminoitialusen tekemisen. Osittain saan kaiken kunnian antaan Maijulle
ja osittain Tämän kyseisen alla olevan leimasimen saapumisen Crafticasta.

Minä tein "fiksusti" ja leikkasin kaikki kuvat laminointivaiheeseen irti omiksi yksiköikseen, eipä näin jälkikäteen ajatellen ollut niin fiksua, mutta sainpahan pussitettua ne kauniisti ...ja epäkäytännöllisesi toistaiseksi kun en keksi muuta paikkaa kuin leimasin pakkini niille...

Leimasin saapui värjätyllä ja laminoidulla alusella minigrip pussissa. Voi mä ihastuin näihin Sunday inc. Anthony&Burt leimasimiin niin paljon (edullisuus varmasti plussaa) että pakkohan niitä on hankkia lisää =)



Ja projektiini -värjäämiseen- mennäkseni, kuvaa klikkaamalla pääsee sarjan muihin kuviin jotka on värittynä.


Muutaman Sarah Kay ...ennenkuin uudet leimasimet kotiutuvat ostolakkoiluni hieman livettyä... Mutta ei kerrota vielä miehelle. Henkilökohtaisesti tykkään värittää näitä Sarah Kayn ja WOJ leimasinkuvia koska ne on vain niin ihania. Ja mikä ihaninta niissä ne on tarpeeksi yksityiskohtaisia tälläisellä näpertäjälle, joka tykkää nypeltää ja hinkata tarkasti, välillä jopa neuroottisesti jos sillä päällä on =)

(1) (2) (3)

(1) Sarah Kayn kuva joka henkii mulle joka solullaan Sarah Kayn kuvia. Tämän mä muistan jo pienestä papanasta kun tätini (-74) oli hullantunut näistä kuvista.


(2) Tästä tykkään Todellisen "retrohenkisyyden" vuoksi. Sekä kun meidän pikkuprinsessat on juuri nyt tällä hektellä tuossa iässä (4v ja 5v) että leikkivät juurikin nukeilla ja syöttävät ja vaihtavat kestovaippoja niille =)

(3) Perinteistä Sarah Kayta, yksi lemppareistani myös värittää







Whiff Of Joy (WOJ)

Valitettavasti näitä ei sitten olekaan kuin tämä yksi... lady with latern on tulossa, mutta sitä saan odottaa vielä muutaman päivän.



Lizzie with muffet on uusi (28.1.09 saapunut)

Willow with cookies, ihana värityskuva.




Rarah Anne Miller Lily&Milo ja Animals sarja(?)







näitäkin on tulossa lisää neljä mutta ei hiiskuta siitäkään vielä... en voinut vastustaa Mihannan puodin tarjouksia...
Ruskealla leimatut uusimmat tammikuu 09.


Ja Magnolia

Näistä nyt vain esimerkkinä tämä Barefoot Edwin joka on mun suosikki poikahahmoista.



Seteistä kuvaa onkin leimasimeni kohdassa, joten jotten toistaisi itseäni en laittanut niitä tähän.


ja koko vaatimaton settini joka todellakaan ei täyttänyt edes Ikean koko JokkMokk pöytää.