Sivut

perjantai 20. helmikuuta 2009

*muoks* *muoks* ja Tarkennusta SAY#8

Voi kamala, kerrankin ehtisin sen verran lukemaan kirjoittamiani englannin (pitäsikö sanoa lontoonkielisiä huonon suoritukseni vuoksi) kielisiä tekstejäni, että oikein hävettää nyt... hitsinpimpulat kun on täynnä kielioppi-ja kirjoituvirheitä.

Ylioppilaslautakunte veisi mun C'ni todistuksestani jos lukisi näitä kirjoituksiani, ja vanha englannin opettajani joka hyviä numeroita antoi kauhistuisi vallan...

Tekstit tulevat käymään tarkan tarkistuksen ja editoinnin kykyjeni mukaan kun tulemme rentoutumasta ja sen jälkeen taitaa olla viisainta pysytellä tässä suomenkielen sanastossa, joka sekin takkuaa sormien ja aivojen eripuraisuuksien vuoksi aika paljon :)

*****************************************

Salaiselle ystävälleni... Painovirhepaholainen on päässyt tekemään tepposiansa tuohon lomakkeeseeni, anteeksi että näit vaivaa turhaan..

eli tässä on tarkoittamani :
*Sassafras Lass -Life is Beautiful

Mutta kuten alla olevasta lempivalmistajat ja tyylit luettelosta näkyy, olen kokolailla kaikkiruokainen:

*Bo Bunny press (rockahtavat)
*Daisy D's
*Cloud9Desingns (fiskarsille tehdyt sarjat)
*Basic Gray (oikeastaan kaikki)
*Kaiser craft
* My Minds Eye
* K&Co (oikeastaan kaikki)
* DCWV (once upon a time on ihan suosikki, muutkin ok)

eli kaikki

* retrot ja vintaget
* kukat (ei romanttiset)
* raidat
* pilkut /pienet pallot
* vanhennetut
* mustat
* ruskeat
* turkoosit
* limet
* harmaat
* pinkit
* oliivi
* siniharmaat

Edellisistä listoista löytyy papereita kätköistäni eniten, joitan yksittäisiä muitakin papereita on tullut ostettua. Parasta on saada jotakin toisen silmin katsottuna kun on itse kangistunut omiin kaavoihinsa ja tapoihinsa jo näinkin pienen askartelu harrastuksen jälkeen. Uutta on ihana kokeilla ja koettaa saada toimimaan omaan tyyliinsä. Punaista esimerkiksi ei löydy lainkaan valikoimistani, se ei kuulu lempi väreihini ja sitä ei koskaan sen vuoksi tule hankittua, välillä olisi tosin mukava "irroitella" ja koittaa kuinka tuon värin saa taipumaan tahtoonsa :)

*********************************************************

Laatuaikaa perheen kesken

Ja jälleen saan toivottaa teille blogissani vierailijoille oikein ihanaa ja rauhallista viikonloppua!

Me vetäydymme viettämään laatuaikaa perheen kesken Turkuun Caribian kylpylähotelliin viikonlopuksi kera miehen ja lapsiemme, joten postailuun tulee jälleen taukoa viikonlopun verran.

Juuri kun pääsin vauhtiin jälleen mahataudin jälkeen ja sain hyviä ideoita maatessani voipuneena vessan lattialla *lol* vailla parempaakaan miettimistä, niin tuleekin tämä hyvin ansaittu viikoloppu tauottamaan tätä ideoiden siirtämistä käytöntöön.

Mutta odotan kovasti nuorimmaisen tyttäremme ensimmäistä uintikertaa, hänellä ei koskaan vielä ole ollut mahanappien ja korkean tulehdusriskin vuoksi mahdollisuutta käydä uimassa tai rannassa leikkimässä niin että takapuoli edes hipaisisi järvi/uima-allasvettä !

Nyt on riemu ja nauru herkässä kun tyttöä jännittää kovasti uimaan ja veteen pääseminen, saapi nähdä pettääkö urheus ja kova into kun on tosipaikka kyseessä ja mahdottomasti varmasti ihmisiä. Kolmet uima-asut on jo molempien pienten tyttöjen osalta pakattu mukaan-pitäähän joka tytöllä vähintään yksi uima-asu päivää kohti olla =) Itselläni ja esikosella onkin ongelmana uima-asun hankkiminen, itselläni painon pudotuksen vuoksi ja tyttärellä kovan pituuskasvun vuoksi.

Hauskaa tulee joka tapauksessa olemaan!

torstai 19. helmikuuta 2009

AI Tanssivan vanhapari - Dancing oldies

Spoon Full Of Sugar #39 haasteeseen ajattelin tätä korttia.




Kiitos leimakuvasta Villa Josefinan Susannelle!

Väritetty derwent aquacoloreilla ja vesisiveltimellä, hintsusti käytetty zig twin graphic kyniä varjostusten tekoon, BC papereita, raameja, priman kukkaa, geelikynää, glitteriä ja sitä tuttua santapaperia ja mustetyynyä.

Jotain sinistä piti saada kuvaan lisää miehen paidan mukaisesti joten litvasin onnea tagin kiinni Tiimarin -70% pöydästä löytämilläni haaraniiteilä samoin kuin kukkasen.

Vähän haljuksi jäi väritys jälleen kun en vielä ollut noilla öljypastelleilla koittanut tämän värittäessäni tehdä värityksiä.

Miehen veli menee kesällä naimisiin ja tämä oli hyvää harjoitusta kuvan värittämiselle ajatellen heidän hääkorttiaan :)

This is my entry for this weeks challenge. I had to strugle a bit to make the card, the section that goes vertically behind the image (doesn't show that good in the pic) was the greates worries that I had. That didn't seem to fit on this card because the image was so large.

coloured with watercolour stensils, waterbrush and I added some glitte, gelly pen, sandpaper to the edges and ink pad paddind also. Papers from BC and Flowers from Prima.

This colouring is a pit too light an my oppinion, hadn't tried the oilpastels before colouring the image. But this was good training for the card I'm about to make my husband's brother who's getting married in summer.

Chloe'a ja Edwiniä

Magnolia meets Stampavie #13 ja #14 samassa postauksessa syystä että jälleen myöhästyin tästä haasteesta mahatauti rupeamme vuoksi. Me kaikki 5 olimme samaan aikaan sitten loppuviimein kovassa mahataudissa ja onneksemme emme joutuneen nuorimmaisen kanssa lähtemään sinnen sairaalaan IV-hylkimisenestolääkkeille. Justina selvisi onneksi hienosti muutamalla oksennus kerralla toisin kuin minä ja keskimmäinen tyttäremme...

No mutta haastekortteihin-jälleen- niitä onkin muutama postaukseni jo sisältänykin vallan.

Sketch #13
Eli tällainen oli haasteen #13 luonnos.

Omaan korttiini käytin jälleen Basic Greyn monipuolisista vihkosista pepereita, kehykset ja santapaperia reunohin.

Väritykset on tehty derwentin watercoloreilla ja vesisiveltimellä. Tarrahelmet on hankittu Sinellistä, ja kukkaset intohimona skräppäys-tapahtumasta, violeeillä kukkasilla oli tarkoitus mennä, mutta jostakin kumman syystä niitä ei ole koskaan tullutkaan sitten ostettua nippua vaan yhden ainoan yksittäisen pienen kukkasen löysin, joten ne on huonosti onnistuneesti korvattu haaraniittikukkasilla Cardmakers setistä.

Öljypastelleja päätin kokeill tuohon #14 korttiin, viralisesti ensimmäinen kokonainen kuva tulee nyt sitten niillä väritettyä, saapi nähdä kuinka käy. Vaikkakin Maiju kiltisti opettikin mua messujen tiimoilla iltapuhdetyöskentelynä mun jäädessä Heinikan osastolle jumiin ihanien tarvikkeiden keskelle.

So this is my entry for the past challege. I missed that because of our stomachflue that all of us had.

I made the colouring with derwent aquacolor stencils and waterbrush. The sticker pearls are from Sinelli, Flower from Intohimona skräppäys-event, and the two metallic flowers are from a cardmakers set. I ment to use purple paper/silk flowers but didn't seem to have those at all :(
The papers are taken from basic grey paper set that I like because of the versatility of the papers.

I decided to colour the next image witl oilpastels. Lets see what I'll make out of it *lol* It's going to be the first whole image colored with those colours.
Sketch #14
This is the quide for the next challenge. You ought to use only these colors exept the black ink, tone of images back ground and the flesh/skin tone.
The tones don't need to be exact as these below, but to similar to these.

Personally I like to work with these kind of sketches, that says what I can do/use and what not.
Also I enjoy the striktlyness of the quides and sketches. That also tells you that I myself don't have enough imagination to do without :) -don't it ?
Well, Like it happenes I had earlier this weed ordered papers toned like these colours on this colour challenge :) And Also the papers dropped to my postbox at the same day that this challenge was announced :) Charma? maybe, but here's my entry for the challenge :)

Magnolia stamp called Edwim Fiskar. I ment to tetx "summertime, and the living is easy" to the card, but decided that the stamp will make more finished look than my writing on calligraphy pens :)
I Really like this card and the way it turn to be. The colours are great, and the layout turn out to be quit good if I may say so.
I like to make the wered look on the card that I make. also I like to use"cat eye" inkapads on the edges.
And yes-I finally managed to colour the whole image with oilpastels for the first time.


And here's the same card in a differenti light. Amazing differens an the tones. This is more like the real card than the previous picture of the card.

Osallistumiskorttini #14 haasteeseen.
Henkilökohtaisesti pidän hirmuisesti näistä "orjallisista" malleista ja ohjeista, eli kertoo sen verran minusta etten osaa itse lainkaan miettiä layoutteja =P. Tämä layout tosin on aivan omani.
Samana päivänä kun haaste julkaistiin, sain omat paperitilaukseni postista; ja nehän sopivat kuin nenä päähän tämän haasteen värimaailman kanssa.
Haasteessa "sai" siis käyttää vain mm. mustaa mustetta, ihon väriä, ja leimattavaa paperia eri sävyisenä kuin ohjeessa annetut neljä sävyä. Ja minullehan tämä käy paremmin kuin hyvin näiden uusien papereiden kanssa.
Yllä näette osallistumis korttini. Otin kuvan vertailukohdaksi kahdella eri valotuksella, jälkimmäinen on huomattavasti lähempänä totuutta kuin ensimmäinen leimasinkuva.
Kuva on peräisin Paulalta, meillä vierailun yhteydessä leimattuna. Tarkoitukseni oli laittaa tekstiksi tekstaten "summertime -and the living is easy" koska se biisi soi mun päässäni ihan koko hetken tuota korttia tehdessäni. Mutta loppuviimein oli helpompi ja siistimpi lopputuloksen kannalta laittaa leimasimella kuin mun tekstaustaidoillani jotka on monta vuotta olleet romukopassa =) Niin ja tärkein asia (ainakin melkein) oli jäädä mainitsematta, väritin kuvan ensimmäistä kertaa tosiaan öljypastelleilla ja stumpilla. Voi miten kiva oli huomata kuinka nuo värit saa noin paljon voimakkaamin esille kuin vain vesiväreillä olisi värittämällä saanut. Tästä tuli mun uusi aktiivi harjoittelu kohteeni nyt, pastelleilla värittämään opetteleminen :)


Ensimmäinen Penny Black

Ensimmäiseen Penny Black #36 haasteeseeni osallistun tällä kortilla. Juuri mun värit :) Ihan ok, jonkin verran tukkoinen tuli kortista, mutta menettelee näin omaan silmään. Ihan reilusti ja rehdisti jo kommentoisitte miten tykkäätte tuosta mustasta värimaailmasta... Ja muutenkin kommenttejanne olisi ihana ja kannustava/opettavaista lukea:)

Eli korttini on tällainen .



Leimasin kuva on leimakuvavaihdosta Karitan kanssa. Kiitos tästä :), taas suosikkejani eli Basic Grayn papereita, nappeja Paperikeijujen pyödästä intohimona skräppäys tapahtumasta ja tarrahelmet Sinellin messuosastolta Tampereen messuilta. (Ainoat ostokset jotka ehdin itse Sinellin osastolta tehdä kun hommissa olimme)

Luonnos oli taas niitä mukavia toteuttaa, laskin että luonnoksessa olisi ollut neljää erilaista paperia, ja sitten tietenkin lisäsin itse vielä nuo kehyspaperit jotka jäntevöittää mukavasti mielestäni erilaisten papereiden sekamelskaa.

Eli näillä eväillä sitten siihen haasteeseen :)

This is my first card for the Penny Black Challenge. It came out ok. The Image is from Karita, with whom we changed stampimages with. Papers from basic gray, buttons are bought from Paperikeiju at even called Intohimona skräppäys that took place on november at Tampere. Sticker pearls are from Sinelli.

Again it was great to do this card with this sketch. I counted that there was approximatly four "different" papers on the sketch so i used those and added two different frame papers., I think those pull the card together well.

Pitkästä aikaa haastekortteja

Sketch Saturnday #38

En tiedä joko olen myöhässä postaukseni kansas laittamaan tätä edes haasteeseen mukaan, mutta tästä tykkäsin ihna hirmuisestipohjana. Ja tekeminen oli niinihyvineen erittäin mielekästä :)

basic grayn papereita, Sarah Kayn leimasin, ja vesivärikynät.
Rub on'it askartelukauppa Pian Pialta kestovaippavaihdon kautta saatuja :)

Ja jo tutuksi tullutta santikkaa reunoihin, mä kun tykkään tuosta kuluneesta näöstä ;)

I not sure if this update of mine is on time for the challenge, but still I enjoyed and loved this sketch. It was a delight to make this card =)

Papers from Basic Gray, Stamp from Sarah Kay, and colored with aquarellstencils. The Rub on buttons I got from Askartelupuoti Pia. Pia sent those among many other stuff when we exchanged fabricdiapers last year.

And the edges has been rubbed with sandpaper, I jus love the wered look that it makes on the card.

Eli paperitilanteenikaan ei enää niin kamala ole, sain tilattua muutamastakin paikasta pikatoimituksena häthätää matkarahastoni turvin muutamia settejä, ja voi kuinka nyt on juhlaa. Samallahan tietenkin oli pakko täydentää leimasimia -ihan-vähän-vain =)

Himoitsin tuota tekstileimasin settiä jonka Taavakin näytti hommanneen ja kun meinasin juuri tuolloin samaisena päivänä sen mennä vielä lisäämään illalla koriini -oli se jo loppuunmyyty =( seuraavaa odotellessa saa sitten käsin kirjoittaminen ajaa tuota asiaa-heikosti mutta kuitenkin :)

lauantai 14. helmikuuta 2009

Vatsanväänteitä ja...

Aloitetaanpas tämä kaiken kattava vuodattaminen sitten vaikkapa tästä:

Keskimmäinen (5½v) mahataudissa, ja tämän jäljiltä on nyt sitten sohvaa, patjaa, mattoa, lattiaa ja pyykkiä pesty koko alkuvuoden edestä. Tosin onneksi tyttö nyt on kunnossa eikä mennyt kovin huonoksi kun söi ja joi kuitenkin hyvin, no olisin kyllä nokkaletkun laittanut jos juomisen olisi kokonaan lopettanut kuten viimeksi tuossa taudisa.

Ja nyt vain pelätään tuleeko sitä tuolle meidän nuorimmaiselle(4½v) kun hänelle ei nyt syyttä suotta tuota tai muutakaan ylimääräistä tautia haluaisi tuon puolivuotta sitten tehdyn siirron (munuainen ja maksa) vuoksi haluaisi. Mutta kukapa terveen lapsen vanhempikaan soisi lapsiensa sairastavan noita tauteja.
Kurjaa jos rajuna nyt puhkeasi "juuri" ennen reissuani paha mahatauti ja joutuisimme Helsinkiin Lastenklinikalle sen vuoksi :(
Joten pitäkää peukkuja jotta selviäisimme edes nuorimmaisen kohdalla ilman oksennus ja ripulitautia!

*

Ja lisää vuodatusta, paperit on loppu, teipit on loppu, korttipohjat on loppu- ja kappas vain skräppipaperit on yksiväristen osalta myöskin kokolailla finito, joten en saa niitä korttipohjia tehtyäkään sitten. Riittikö...no ei väriskaala on jäänyt pinkkiin, ruskeaan, mustaan ja harmaaseen okei myönnetään on tuossa kolme 10*10cm violettiä ja vihreääkin.

Kumma ettei noista skräppipapereistaan raaski sitten ottaa kun niitä kyllä olisi, tosin on kolme lastakin joista tekee kansiota, mutta kuitenkin. Eikä ole "fiksuna" jättänyt niitä palojakaan siivousvimmassaan talteen vaan pannut tyttöjen askartelulaatikkoon.

*

Mutta kaiken tämän korvaa sitten varmasti tämä matkani josta olen jo edellisessä postauksesa hieman höpöttönyt- ja mitä lähemmäs tuo tulee niin saatte kuulla siitä paniikkikirjoistusteni yhteydessä =)

Niin siis siihen matkani josta mainitsin...kuuteen vuoteen olisko nyt se kahdeskymmenes vapaapäivä kokonaisuudessaan. Paitsi että se kestää kymmenen päivää =)
HONG KONG ...jeeees!!!

Ihana Rakas kummisetäni asuu tällä hetkellä perheensä kanssa Honkkarissa ja sinnepä sitten sainkin kutsun , matkan ja kunnon loman maaliskuun alusta puoleen väliin :) Jännittää-hirvittää-ja pelottaa miten nuo täällä selviävät (mies kera kahden nuorimmaisen pitkäaikaissairaan ja esikoisemme puberteetti-ikäisen nuoren neidin) keskenään.

Varmastikin mun tulee heti koneessa jo ikävä, saati kun lentää sinne 11-12 tuntia niin kyllä mä ikävöinkin *snif* Ja huolissani ole kuinka tuo mies muistaa antaa kaikki lääkkeet ja jakaakaan tuo ei ole joutunut niitä kun teen aina senkin. Mitään muuta kun tyttöjen lääkitykset mua ei huoleta vaikkakin Justinan syöminen on vasta alkanut suunkautta siirron jälkeen, gastrosdtooma ja nenämahaletku vaiheen jälkeen..niin ja chylys dieetin.

Kylle nuo pärjää- eikö pärjääkin, kymmenen päivää mummujen ja ylityöttömän jakson voimin?


Ostoslistaa ja käyntipaikkoja on mietittynä mitä pitää päästä näkemään ja kokeilemaan, tautointi tietenkin (taas) hongkongilaiseen tapaan *wink* , kiinanmuuri, terrakotta armeija, maistaa silkkiperhosen toukkia ja ja jajajaja....

Jos joku on tuolla käynyt niin vinkkiä vain tulemaan paikoista ja mistä mitäkin voisi askartelua ajatellen saada :)
**

Saamattomuutta!

Kerrassaan kurja viikko kaikin puolin, tai no miten sen nyt kukin ottaa. Juoksevat asiat ja matkustusasiat on kunnossa matkavakuutusta lukuunottamatta, mutta muuten sitten onkin ollut niin... blääh... Kortteja ei ole syntynyt yhtäkään uutta, jollei serkkutytön 4v kirjaa lukuihin, ja sekin syntyi eilen perjantaina. Tämä siis syntyi illalla:



kamala vääntäminen tuossa olikin, mulla ei ole rei'ittäjää, ei Bind It All'ia, ei sitojaa tai muutakaan apuvälinettä viivoitinta ja Fiskarsin eyeletti jousivaijerimetallihärpättimmiä lukuunottamatta. Eli mittailin viivat, piirtelin ympyröitä, vein vanhasta sivuttomasta lehtiöstä kannet (rikkinäiset) roskiin ja kierteet tähän vihkoon. Ja ei kun paukuttelemaan jousta sitten vain. Ja voin mun nakkisormeni ovat aivan turtana kun tuohon paksuun (akvarellilehtiön takakansi, 2kertainen verrattuna fabrianon kartoki takuseen) kartonkiin tein noita reikiä...huh huh...

Laura Ashleyn papereita, Sarah Kayn leimaa, ja ensimmäisiä " kelvollisia" kuvia väritystapana öljypastellit ja aromaattisia hiilivetyjä sisältämätön tärpätti.

Juup tällainen siitä tuli sitten. Aada on sen verran villi tyttö- tyttöversio Vaahteramäen Eemelistä- että tuo ei kauaa ehjänä pysy jollei äitinsä säilö sitä formaldehydiin :)

Niin nuo kirjaimet on HongKongista lähettänyt Kummisetäni vaimo. Näitä oli pussissa 100kpl eri väreissä ja hintana 25snt/pss :) Voitte arvata mitä tuon matkaltani kotiin papereiden lisäksi :)

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Sketch Saturnday#37 ja CuteCardThursday #46

Sketch Saturnday #37

Ja jälleen haasteisiin ihastuneena aloitin eilen tekemään korttia haasteen julkaisun jälkeen.

Papereissa alkaa kato käymään kun skräppäyskin on jälleen päässyt jonkinlaiseen alkuvauhtiin pitkän tauon jälkeen. Hankintoja varmaan "pitäisi" alkaa tekemään *lol*

Mutta korttiini mennäkseni : Kuva on jälleen Paulalta leimattuja kuvia, itselläni ei noita Magnolioita kamalasti olekaan, hartaasti toivon niitä joskus vielä pystyväni voivani ostaa siinä määrin että niitä monipuolisesti voisi käyttää.


****************

And again couldn't refuse begun doing a card after this challenge wae released.


I'm starting to to have a lack on my papers now that the scrapbooking of mine has started again after a while. This means that I "ought to" do some purchases *lol*


But Some words of my card: the image -again- is from
Paula, I myself don't have Magnolias hardly any, I tryly hope that someday I'll be able to buy those enough to use them variedly.
The sketch vere like this


Itse en varsinaista ympyrää/soikiota paperista laittanut vaan piirsin sen poikittain tytön taakse. Mutta ilmeisesti nyt on kuitenkin tehtävä toinen kortti, ihan virallisen mallin mukaan.

I didn't do proper circle/oval form from paper, I replaced that with a drawn image of an oval form. But now I propably have to make another card exactly like the sketch, just to silence my conscience.



Kortistani tuli siis tällainen

This is how it came to be
PhotobucketLoisteputken valossa ei sitten illalla saanut otettua kunnon kuvaa, eli jälleen kuva ei vastaa totuutta, värit ovat kirkkaammat todellisuudessa.


The colors aren't that blurry for real, the light in our kitchen is absolytly terrible for shooting images. Colors are much brighter really.




Cute Card Thursday #46


Haasteen aiheena oli , jotain metallista. Metallinen sai ilmetä, eyeletteinä, kulmina, kortin värinä, paperissa, haaraniiteissä, värityksessä ym.

Ja minähän koitin toteuttaa parhaani muukaan tätä teemaa sitten.
Omasta kortistani löytyy helmiäis-metallihohtoinen ruskea paperi, kulmakoristeet ja ammeessa kultamusteella värjätyt hana ja tassut, sekä hiiren kulhossa reunat. Kukka ja pallopaperissa on kullanhohtoisella kuviota myös. Olisikohan siinä tarpeeksi yhteen korttiin sitten sitä teemaa *lol*

Muuten kortti on lähinnä lempiväreistäni koottua, tai siis näistä tykkään tehdä tällä hetkellä sekä mustasta/harmaasta, sagesta/oliivista sekä pinkistä. Yllättäen nämä kaikkki sopivatkin yhteen =)

********************************

The challenge was to use monething metallica. The metallica could be eyelets, corners, colors of the card, bracelets, tones etc.
And I tried my best obeying this theme. I used brown pearl/metallictoned paper, corner sediments are antique brass, the bath tab and "pawns" are painted witc colden ink like the pot where the mouse baths. Also the flower and polka dot papers have gold figures on them. I think that's more than enough for one card, don't you *lol*


The card is made my favourite colours that I like to use on cards, besides black/grey, pink, sage/green olive. Surprisingly all of these fit together smoothly!


Photobucket

Kuvasta nyt tuo kullansävyien ei niin hyvin erotu kuin itse kortista ja skultainen maali näyttää sekoittuvan jonkin verran kissan ruskeaan sävyynkin... opettelua siis vaatii vielä mm. tämä kuvaaminen ja värien suunnitteleminen.

The cold ink doesn't seem to stand out from the card, and it seems to plend to the cats brown coloring... On the other words I'll have to learn the shooting and coloring -a lot-


lauantai 7. helmikuuta 2009

SAY#8 Postia

Päivitin SAY#8 otsikon alle kuvat ja juttua!

60-vuotis kortti Ja Tunnustus!

Ensinnäkin Kiitos Paulalle tunnustuksesta. Olen suorastaan häkeltynyt tästä tunnustuksesta!

Itse haluaisin laittaa tämän myös kiertämään seuraaville innostajilleni :

1. Taru76 korttisi ja väritystapasi ovat silmänilo!

2. Pikkuhelistin scrapbooking innoittajani. Oman tyylinsä taitaja!

3. Susanne Kaunista kaunista ja kaunista!

4. Miijja innoittaja, aina uutta ja kekselijästä.

5. Eija Monenlaista makuuni, koruista kortteihin

Sekä Kunnia leimasin innostuksestani Maijulle, Paulalle ja Tietenkin Sinellin Siirille!!! Kaikille suuri kaunis kiitos ja halaus neuvoista ja vinkeistä!

60-vuotis kortti

Äitini pyysi tekemään kortin ystävänsä/kollegansa eläkkeelle jäämisen ja 60-vuotiskortiksi. Piti tekemäni tumma ja tulinen kortti, mutta tästä tulikin sitten tuon vaaleanpunaisen sysäyksen jälkeen kuin vahingossa vaaleanpuna sävyinen.

Erilaisiin tekstileimasimiin otettaisiin ilomielin vinkkejä ja suosituksia vastaan. Monikäyttöistä ja kohtuu hintaista settiä siis etsittäisiin. Yksittäisiä kirjaimia onkin viisi settiä plus bugin stanssi, mutta mm pyöreitä tekstejä olisi ihan jostakin hommata.



Photobucket

Haastekortteja moneen lähtöön perjantain saldo.

Paremman puutteessa todella huon otsikko postaukselle! Mutta siitä löytyypi kaikki olennainen tekstin kannalta, eli luvassa on haastekorttien kuvia, jotka perjantaina tekaisin.

Magnolia VS Stampavie #12

Jälleen oli aika väkertää haastekorttia, onneksi tällekin on kohde jolle kortin saa antaa, joten ei tule tyhjänpantiksi hyllylle pinoon :)

Lopputulokseen olenkin varsin tyytyväinen, Ohjeenahan oli että kuvassa ja kortissa saa käyttää neljää väriä, muuten kortin sai tehdä halajamallaan tavalla. Ja näin tein omani :)

Again it was time for al challenge card, luckily I have someone to give this card to, so it won'n be staying here for too long.

I'm happy at the way it turn out. The quideline was, that the picture were ment to be colered by only four tones, alla the rest is up the the maker how one wanted to do ones. So this how I made mine.



Salama teki tosin kepposensa meidän hyvissä kuvausvaloissamme, mutta todellisemmat värit näkee alta, jossa olen koittanut kuvata paremmin yksityiskohtia kortista. Kukat ja Leimasin magnolialta (Kiitos Paulalle kyläilystä!) viimeistelty clossy accentilla ja vóila!

The light made it's rick on me, and the real tones of the photo are really a bit earthier than the previous pict. The tones are more like the two following pictures wich I tried to shoot the details on the card. The flowers and Girl are from Magnolia (Thanks to Paula from the visit) The 3D is made with clossy accent and vóila!






Whiff Of Joy Challenge #17

Whiff Of joy Challenge tuotti pään vaivaa kolme päivää ennenkuin alkoi tulla ideaa toteutuksesta.

This WOJ Challenge made me a headache for three days before I had even the slightest idea how to do it.



Hieman poiketen mallista tein omani. Omistaessani vain yhden WOJ leimasimen tämän teko hetkellä, ei valinnan varaa ollut tähän korttiin erityisen paljon. Willow with cookies.

I made my card slightly sidetracked from the sketch,. Having only one WOJ stamp for now, i didn't have much of a choice to put on this card. Williw with cookies.


Anteeksi jälleen valotus, olisi ollut viisaampaa ottaa kortti pussista pois. Mutta kuljetusvaurion välttämiseksi laitoin kortin kotiin lähtiessä pussiin ja laiskuus iski *nolona*.

Sorry again for the lightning, it would of been wiser to take the card out of the plastic cover, but to minimize the dameges during drive home it was nessisary. At home I came lazy and left it in for the shooot *embarassed*


Stampavie

Haasteena on käyttää vain stampavien leimasimia, ja tällainen oli tämän kertainen luonnos. Korttia oli jälleen tosi mielyttävä tehdä, ensin paperit ja sitten leimasin kuvaa värittämään. Tämä on mulle se paras ja helpoin tapa tehdä korttia.

eli Sarah Kayn leimasinta ja paperit Heinikasta. Santikalla hiottua reunaa ja mustetta lisättynä. Väritetty Derwent Watercolor kynillä ja vesisiveltimellä, kuten aina :)

The challenge is to use only stampavie stamps, and here you can check the sketch. It was aagain a delight to made this card. First I chosed the papers, then the stamp and colored it. This is the best and only way for me to do these cards.

I used Sarah Kays stamp and some papers that I bought from Heinikka. Some sandpaper on the edges and inked with "cat eye" pad. Picture is colored with Derwent Watercolor stencils-as allways :)


Ja hieman lähikuvaa värimaailmasta.

And some closeup to the colors.




Spoon Full Of Sugar #37


Luonnoksena oli Tällainen, mielestäni monella tapaa toteutettava luonnos, josta henkilökohtaisesti pidinhirmuisesti. Ei tarvinnut käyttää mielikuvistusta erilaisten muotojen kehittämiseen. Tuon cuttlebugin stanssitilanne kohdallani kun on melkoisen huono :)

Kortissa sai käyttää kukkasia, nauhoja, koristeita mielensä muukaan ja kuva sai olla pyöreä, neliskulmainen tai oman mielen mukainen. Itse pidättäydyin tässä kortissa kokonaan suorissa muodoissa.

Jälleen valitsin ensin paperit, sitten väritin kuvan :) Santapaperia jälleen käytössä sekä mustetyynyt, tarrahelmiä ja helmille pohjina metallikoristeet, stanssatut kirjaimet ja tagi.

The sketch was like this, I tought this is a sketch that can be variated many diffrent ways, Personally I liked this really much.i didn-t have to use my imagination to create diffrent kind of shapes, because I don't have many stances for my currlebug to help me doing these cards and forms.

Again I chose yhe papers first, then colored the picture. Some sandpaper to all the edges and inkpad, sticker pearls, and metallic centers to the flowers, stanced letters and tag.



Ja lähikuvaopettelua :)

And some learnign on the closeups :)





torstai 5. helmikuuta 2009

Lahja Elämälle! HAASTE!!

Eli sattuneesta syystä tämä aihe ja toiminta on lähellä sydäntäni.

Tiedän että tämä voi olla liian raskasta luettavaa, mutta pyydän teitä kuitenkin jaksamaan pienen hetken. Olen koettanut yksinkertaisesti kirjoittaa elinsiirrosta ja elinluovutus testamentista alla olevaan tekstiin.

On niin monta harhakäsitystä elinsiirroista ja elinte saajista jotta näin jälkeen vielä valtakunnallisen elinsiirtopäivän päätin ottaa kissan pöydälle. -oikaiskoon joku asioita jos puhun puuta heinää näin yöpuhdetyönä :)


Haastankin teidät blogini vierailijat haastamaan neljä blogituttavaanne ja sukulaistanne allekirjoittamaan elinluovutustestamentin.

***********************




Jokainen täysi-ikäinen voi täyttää itselleen elinluovutuskortin, joita saa muun muassa kaikista apteekeista (pitäisi saada) , terveyskeskuksista ja sairaalasta, sen voi myös veloituksetta tilata netistä. Elinluovutustestamentti antaa suostumuksesi elintesi ja kudostesi luovuttamiseen sitä eniten tarvitsevalle/tarvitseville.



Yksi luovuttaja voi parhaassa tapauksessa auttaa yli viittä avuntarvitsijaa (myöhemmin tarvitsijoista), maksan (maailmalla tästä voi käyttää kolmelle tarvitsijalle ositus maksan), kaksi munuaista(kahdelle tarvitsijalle yksi) keuhkot, sydämen tai osia siitä mm. voidaan siirtää Suomessa tällä hetkellä. Myös kombinotuja siirtoja on Suomessa menestyksekkäästi tehty mm. sydän-keuhkosiirrännäinen 2008 sekä maksa-munuaissiirtoja (mm. nuorimmalle tyttärellemme)



Elinsiirto tiimi etsii/tiedustelee koheita/kohtaista eri sairaaloista ja matkustaa luovutettavien elimien perässä, tuoden ne Helsinkiin Kirurgiseen sairaalaan tai lasten-ja nuorten sairaalaan josa pienemmille potilaille tehdään siirrot.



Elimet yleisen harhakäsityksen mukaan saa alkoholisoituneet ja maksansa itse pilanneet potilaat. Näin ei kuitenkaan aina ole, synnynnäisiä munuais-ja maksa sekä sydän tauteja sairastavat ovat suurin ryhmä joka tarvitsee siirtoelimiä. Myös maksansa alkoholilla/lääkkeillä tuhonneet potilaat ovat osa tästä elinsiirtojonossa olevista potilaista.



Elimet ohjataan niitä jonossa eniten tarvitsevalle ja sopivimmalle jonottajalle. Kudos-ja veriryhmän ollessa täsmäävät kutsutaan jonosta sopivimmat potilaat leikkauksen suorittavaan sairaalaan jossa tehdän monta koetta ja testiä ennen lopullisen siirtopäätöksen tekemistä.



Siirron jälkeisen parhaan tuloksen saavuttamiseksi pitää siirrettävän elimen olla sopiva, niin koon kuin tyypitystenkin puolesta, ja potilaan kunnon hyvä jotta mahdolliset ongelmat olisi helpommin hoidettavissa.



Siirron saanut henkilö joutuu lopun elämäänsä syömään immunosuppressiolääkkeitä, joilla pyritään oman elimistön hylkiminen vierasta elntä kohtaan minimoimaan mahdollisimman hyvin. Nykylääkityksellä tämä on onnistunut kiitettävästä ja vain muutamilla potilailla tulee niin pahaa hyljintää että sitä joudutaan hoitamaan sairaalassa pitkiäkin jaksoja tai potilas joutuu uudelleen elinsiirtojonoon.



Elinsiirtojono on munuaisen kohdalla näinä päivinä noin vuosi ja maksan- sekä sydämen kohdalla hieman pidempi. Potilaan koko, muun muassa pienillä lapsilla, pidentää jonotusaikaa, samoin kuin infektiot ja ulkomaanmatkat. Joskus veriryhmä voi olla niin harvinainen että sen vuoksi joutuu potilas odottamaan useamman vuoden siirrännäisen saamista.


Elinsiirtojonossa olevan aika on pitkä ja raskas, munuaista odottavilla on suurimmalla osalla raskas dialyysivaihe, joko kotona suoritettava peritoneaalidialyysi tai useimmiten sairaalassa suoritettava hemodialyysi. Hoidot ovat rankkoja ja joillakin potilailla dilayysin aloitusajankohtaa on edeltänyt huonoja jaksoja jolloin turvotus ja huonovointisuus ovat olleet arkipäivää. kotona suoritettavaa dialyysiä varten ont ehtävä ernäisiä muutoksia ja saneerauksia, Siivousta on tehostettava ja kodin on oltava kliinisesti hoitoon kelpaava, joka tarkoittaa että dialyysiä varten on oltava käytännössä oma huone ja sen on oltava "steriili".

Kyseessä ollessa maksansiirto, on odottaminen vaativaa ja hoitokeinoja maksan toiminnan ylläpitämiseksi on hyvin vähän, Mars hoitom ruokavalio ja erilaiset dieetit eivät pidemmän päälle auta maksan elvyttämisessä, vaan tarvitaan maksansiirto kun potilalla ovat verikoearvot vielä kohtuulliset mm. kasvamisen , ravinnon imeytymisen, kutinan ja keltaisuuden sekä leikkauksessa vuotojen ekäisemiseksi ja tyrehdyttämiseksi.

Siirtojen jälkeen potilas käy sairaalassa elinsiirtokontrolleissa mahdollisten ongelmien seuraamiseksi ja ennenlta ehkäisemiseksi.

Omalla elinluovutustestamentillasi voit siis parantaa jollet monen, niin ainakin yhden ihmisen elämänlaatua ja mahdollistaa niin normaalin elämän kuin elinsiirron jälkeen vain on mahdollista. Nuorimmat siirron saaneet lapset ovat olleet puolenvuoden ikäisiä ja vanhimmat 70 yli.

****************************

Nyt jos koskaan on oikea aika tehdä elinluovutustestamentti, sillä luovutettavn elinten määrä on joka vuosi pudonnut huolestuttavasti . Suomessa elinluovutukseen liittyy salassapitovelvollisuus, joten luovuttajasta ei kukaan muu tiedä henkilötietoja tai sairaskertomusta kuolinsyineen kuin tiedon vastaanottava lääkäri, joka kutsuu potilaat sairaalaan jatkotutkimuksiin.

***************************

http://www.musili.fi/
http://www.heli.fi/
http://www.lahjaelamalle.net/

Edit: Tekstin saa kopioida omaan blogiinsa halutessaan.

keskiviikko 4. helmikuuta 2009

StampARTic helmikuun #1

Jotta aika ei vain kävisi pitkäksi tai sitä jäisi yhtään ylimääräistä oli vielä tähänkin otettava tämän päivän aikana osaa. Eli helmikuun ensimmäiseen haasteeseen.


Kortti onnistui mielestäni kohtuu hyvin, vaikkakin tuon vihreän paperin piti olla toisin päin, eli vain vihreää ilman kuvioita, mutta kiireestä kantapäähän kun on tehdessään tätä korttia laitoin vahingossa teipit väärälle puolelle :) Mutta ihan kelvollinen kortti :)


jälleen päätin ensin paperit mitä käytän ja sitten vasta leimasinkuvan :)


Kiitos ihanasta mallista, tätä oli mukava tehdä!


*****


So that there wouldn't be any spare time left I decided to partisipate to this challenge also during this evening. This is the februarys first challenge.

The card came out quit well, if I should say, alltough the lime-green paper ment to be other way round, just plain green, as a hurry I acidently put the gluedots on the wrong side of the paper. but still I'm happy with it.

Again I desided what paper to use before the picture.

Thanks for the desingn! It was wonderfull to work with this sketch!

Saturnday Sketch #36

Raivopäisenä koitan vääntään näihin haasteisiin kortteja, ihan vain tekemisenilosta. Vaikka kaikille korteille ei suinkaan ole saajaa, niin ilohan näitä on tehdä vaikka vain arkistoon!



Osallistuin siis tällä seuraavalla kortilla saturndau sketch #36 haasteeseen. Nuo nauhat vat melko uusi tuttavuus, aina kun käytän niitä noin, näyttää siltä kuin korttia ei olisi viimeistelty kunnolla. Mutta se niistä selityksistä tällä erää...

*****

Madly trying to do these cards to the challenges, just for the pleasure of doing them. alltough all the cards don't have anyone to give to, it's a great joy no matter what .



I decided to take a part on this challenge by this card I've just finished. Those ribbons are a new thing to me to put them like that, on the side of the card. Done it only few times before and looking allways unfinished when I've finished. Well, that's the excuses by far...


SAY#8 (päivitys tänne)

7.2.2009 Tässäpä tulee pientä postausta kuvista jotka nappasin SAY#8 paketistani.



Kröhömm, leimasta siis ei voi päätellä lainkaan mistä päin maata paketti tänne matkusti, Juurikin sopivasti leima jäänyt tarttumatta tai pyyhkiytynyt pois paketista :)

Salapoliisin hommia on siis aloitettava tosissaan :) Meitä osallistujia oli vain niin paljon että kunkin tyylin selvittäminen veisi koko viikon..hmmm, ehkäpä seuraava paketti paljastaa enemmän :)

Nappeja, Nauhoja, Papereita, Tarroja (joista tytöt veivät heti oman osansa), hoitotuotteita (naamio oli muuten taivaallinen!) metallikoristeita (menee heti magnolia haasteeseen osa), ääriviivatarraa, ihanat vanhat lehtileikkeet (toisesta kuvan jo käytinkin), 3D kuvioarkki...mitä kivaa tässä olikaan!



EDIT: Tänään 5.2.2009 sitä kai tänään eletään- sain masentavaan aamuuni mahtavan piristyksen kun postiluukusta kolahti aivan yllättäen SAYni lähettämä paketti!

Mutta voi kuinka ihana oli tullata heti kättelyssä kymmeneltä aamulla tuota pakettia!

Esikoinen kateellisena katseli vieressä kun tuli koulusta ja laittelin tavaroita, ja kyseli saako hänkin osalistua seuraavaan ketjuun :)

Kuvaa saate myöhemmin, koska kamerani on totaalisessa virrattomuudessa tällä hetkellä ja sähkömiehen taloudessa ei pattereita tunneta =) edit: kuvat laitettu



Voi miten ihana SAY mulla onkaan! Tänään jo toistamiseen olen saanut ihanan aamutervehdyksen.

Sähköposti muistamisia ja voi blogikommentteja myös!

Kiitos paljon.

Oikein hävettää kun oma SAYni on saanut niin paljon vähemmän postia, mutta korjatkoon lähetys sitten tuota päivittäistä muistamistani ;) En malta housuissani pysyä mitä ihanaa mahdan saadakaan tältä salaiselta ystävältäni, niin ihania ovat jo muistamiset olleet!



27.1.2009

Tällaiseen päätin toissapäivänä ottaa osaa, Ihanasti kutkuttaa jo että mitä saan kaivella kaupoista ja kaapista ystävälleni. Ja ennen kaikkea millainen ihminen on tuo jolle tulen lähettämään lähetyksiä ! eikä pois sulkea voi sitäkään ihanuutta että saa vastineeksi itsekin jotakin kivaa ja kutkuttavan ihanaa aivan takuuvarmasti takaisinpäin!
Kiitos Emolle!



Cute card Thursday #45

Ihana opetella korttien tekemistä erilaisten haasteiden kautta, varsinkin kun niissä on aina pieni porkkana mukana. Tosin itselläni on sellainen tuuri etten koskaan voita mitään, joten se porkkana jää usein saamatta, mutta oppii aina kuitenkin uutta.

Oh how wonderfull it is to do these cards and learn to them at the same time, especially when there's a little catch each and every one of them. Alltough i have such a lowsy charma that I usually don't win anything. But as always learnign new is the key.


Tällaisen tein CuteCardThurstdayn ystävänpäivä haasteeseen, yksinkertainen jälleen. Toteutus ei aivan onnistunut niinkuin sen piti, mutta ystäväni sen jo kuitenkin nappasi mukaansa kun ei malttanut odottaa ystävänpäivää!

I Made the card to CuteCardThursday valentines challenge, as usuall its pretty simple. It didn't quit came put as it ment to, but my friend snapped it allready with her because she couldn't wait the right day to get it!


Tuskien taival oli tätä korttia tehdä, kun ei ollut valmista pohjaa, joten käytin Jehkottaren aikaisemmista haasteista löytämääni pohjaa johon ihastuin vallan kamalasti! (olikohan se edes Jehkottaren vai Isimakin...) kolme apulaista pienen keittiönpöydän äärellä ja minä tekemässä kortti Ei ajatuksilleni ollut enää varsinaisesti tässä keittiössä tilaa...

It was an agony for me to do this card, because I didn't have any sketch for this so I used a borrowed one from Jehkottars early challenge that I loved!, (or was it isimakis, dont recall...) With three little helpers (my daughters) making their own cards and drawings at the same kitchen table, there were hardly any room for my toughts in this little 9 m2 kitchen..


Mutta tällaisen sain kyhättyä kasaan.

But this is what i came uo with.


Ja toinen kortti samalla istunnolla tehden. Hieman vielä yksinkertaisempi, mutta pointtina oli tuo kahden erilaisen otuksen ystävyys, jota koitin korostaa tekstillä Special Friend.

And another card that I made at the same session. Slightly simplier than the last one, but my point in this card was the friendhood of those two extremely diffrent "creatures" and that friendhood I tried to pop up with the text "Special Friend".


Friday Sketchers #37

Ensimmäistä kertaa myöskin tähän ajattelin ottaa osaa, mikäli en nyt sitten jälleen itselleni tyypilliseen tapaan myöhästy.

Orjallisesti ohjeen kuvaa noudattamalla miltei tehty, tosin muilla olikin sitten jos jonkinlaista ihanuutta lisättynä kortteihinsa, ja nuo DT kortit olivat aivan ihania jälleen.

Mutta heti päätettyäni tehdä kortin tiesin mitkä paperit siihen halusin laittaa, kertaakaan vielä ei näin helppoa niiden kanssa ole ollut. Ja sitten vain leimasin kuva väritykseen sopivin värein. Mustetta reunoihin ja valmis :)

Tyylilleni uskollisena erittäin yksinkertainen kortti jälleen.

*****
Im also tryin to take part on this challenge for the first time, meaning if not late as usual.
Stricktly obeying the sketch, , altough almost all the others had all those sort of embellishments added on their cards, i didn't even try to squees in in my card. AND THOSE DT CARDS-WOW!!

But as soon as I desided to partisipate on this challnge in knew what the papers and decos were going to be on my card. This haven''t yet been so easy to deside what paper to use. The crabbed the mangolia picture from the box and colored it to fit the theme. Some ink to the edges and done.

Loyalty to my style it's pretty simple -again.



Ja kiitos kommenteistanne! Näin alkutaipaleella on todella rohkaisevaa ja innostavaa kun viitsitte kommentoida käydessänne katsomassa Korttejani!

And thanks for your comments! It's really gouraging and inspiring such early stage of my blogging if You'd just comment my cards and stuff when checking them out

tiistai 3. helmikuuta 2009

StampART'ictin haastekortti

Tällaisen onnistuin tekemään, jälleen kylläkin Sarah Kayn leimasimella, mutta tein kuitenkin.
Ensimmäistä kertaa mukana ja voi että nuo DT kortit on niin kauniita, ja muidenkin osallistujien mita ehdin katsoa että ihan hävettää tällaista laittaa. Parempaakaan ei heti ole tulossa joten tämä nyt sitten osallistuja kortiksi.

Joskus vielä opin tekemään kauniita värityksiä! ja sommitelmiakin...

*****
Again With a Sarah Kay stamp, but done it still.
First time I take a part on this challenge, and almost is a shame to publish this card, because all the DT cards and the rest of the cards that are partisipating are so BEAUTIFUL! But as a rookie there's no better one coming soon, so here's my card for the challenge.

Someday, not soon, but in future I'll learn how to make awsome coloring and cards...someday...


Jehkotar CardChallenge #42

Eli perjantaina julkaistiin Paulan suunnittelema malli Jehkottaren korttihaasteessa. Lisähaasteena oli tehdä kortti miehelle/pojalle.

Sopi kuin nenä päähän tämä tehtävän anto, ja varsinkin miehelle.

Pappani täyttää tässä kuussa pyöreät 70v, joten tekaisinpa vanhalle talkkarille sitten tällaisen kortin.

Kuva on juuri kuin muististani. Pappani istui päivytysajan tuolissa ja luki lehteä Reinot jalassa tai sitten makasi sohvalla ja nukkui tunnin päivystypätkän joka kotona piti olla päivystämässä muilta hommilta :)

Kiitos Paulalle mukavasta mallista!

maanantai 2. helmikuuta 2009

Haaste

Susanne laitteli haastetta eteenpäin. Ja oikestaan tämä oli todella vaikeaa, noita kansioita kun on jo joka lapsesta niin monta...

Ja säännöt kuuluvat näin:
Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
Valitse neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.
Selitä kuva.
Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

joten tässä tämä omani, tai siis nämä omat ...



Kuva on otettu v. 2005 marraskuussa.

Ylpeä isosisko Fanny on saanut valita ja vaihtaa siskolle vaatteet. Ilme kertoo sen verran että äidin hyväksyntää haetaan yövaatetukselle.




Pikkukakkonen Mummulaa rakentamassa Sääksmäellä., Papan pikkuapurina.



Tildalla on ARPKD(raskausmaha kuvassa) lisäksi vasemman puolinen hemihypertrofia, joka kuvastakin erottuu slkeästi jaloista ja käsistä. /toisaalta se sairaus voi myös olla oikeanpuoleinen hemihypoplastia, mutta tuo selvinnee murrosiän alkaessa/kuluessa.

Tilda on reilu vuotias kuvanottohetkellä.






Nuorimmainen v. 2005. Satunnainen kuvaussessoi Nenämahaletkunvaihdon aikaan suihkun jälkeen. 11kk kuvanottohetkellä.

Niitä ensimmäisiä kuvia jotaka on otettu ilman letkua. Tää kuva on lisäksi yksi mun lempikuvistani, joten ihan todellinen ihme että se on tuossa kansiossa neljäntenä, näitä kuvia kun on niin paljon.

Justinalla on karvankaskuva lisäävä verenpainelääkitys. Perussairautena ARPDK (kuvassa otsa-kulmakarvayhteys hiuksilla ja käsikarvoitus)

Siinäpä ne kuvat, olisihan noita muitakinkansioita vielä ollut. Mm hää-kansio, mäkiautoilukansio ym.Mutta josko nyt nämä lapsista olevat erilliset kansiot riittäisivät. Sen verran valikoin kuvia että en koko alaston kuvaa tai sairaalakuvaa valinnut vaan seuraavan kuvan joka esim. Sairaalakuvien jälkeen oli aiheesta neljäs.

Valokuvahaasteen laitan eteenpäin Paulalle, sammaccolle, Tarulle sekä mummelille


Leimailutaivas Haaste #7

Kiitos ensinnäkin Taavalle jälleen ihanasta haasteesta! Pidän tosissani näistä eri tekniikoiden koettamisesta, eihän näitä muuten tulisi tehtyäkään, varsinkaan näin vasta-alkajana, Hyvä kun ideat saa tavallisesta kortista päähänsä pälkähtämään saati sitten pihalle sieltä :)

Mutta tämä pukemistekniikka oli mun mieleen. Teinkin heti kaksi korttia samalta istumalta, Tosin kun noita leimasimia on vain muutamia ja näistäkin vain osa mielestäni tähän tekniikkaan kelpoisia. Niin kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä että valitsin nämä kaksi Sarah Kayn leimasinta.

Lopputuloksiin olen todella tyytyväinen itse, Varsinkin kun olen enemmän pelkistetyn tyylin tekijä niin en voi kun sanoa onnistuneenki kerrankin mielestäni hyvin. Jälkimmäisestä tuli lempikorttini, "retrotyylinen", ja kun nuo 60-70luvun värit on mun mieleen niin se on nyt sitten se paras tekele tähän mennessä.


Serkkutytölle 4V synttärikortiksi yllä oleva.


Ja tämä taitaa jäädä mappiin "arkisto" ihan vain muistutukseksi kuinka voin joskus onnistuakin. Jos jotakin tekisin toisin niin keskimmäiseen kukkaan kaupasta metsästäisin saman värisen punestavan kukan kuin muissakin ja rusetin teksin toisella värillä, hieman jää hiusten varjoon, mutta kaikin puolin omasta mielestä tämä oli hyvä.