Sivut

perjantai 5. marraskuuta 2010

Kiirusta on pidellyt, jotain kuitenkin aikaiseksi tullut saatua

Kahdeksan vuoden kotiäitiyden jälkeen koulunaloittaminen on aiheuttanut jonkinsortin menetystä siihen vähäiseen aikaan joka on ollut viimeisten neljän vuoden aikana siihen sun tähän askartelemiseen.

Joulukiireet alkavat aina vain aikaisemmin painamaan päälle ja onneksi on nykyään toimiva kone ja netti kotonakin, joiden avulla pysyy kärryillä mitä maailmalla ja suomalaisissa blogeissa tapahtuu. Joten innostuin myöskin sarjatyöskentelemään tuikkukortteja nähtyäni niitä monissa blogeissa niin kauniina versioina !

Omani ovat todella pelkistettyjä, osittain siksi, että englannin tunneilla olen kortteja alkanut tekemään ja parin tunnin sessioina parina kolmena päivänä tällä viikolla.

Tässä muutamia saannoksianiMun luonteeseeni kuuluu sarjatyskenteleminen, nautin siitä kun tulee valmista ja saa tehdä ihan omassa tahdissa.
Kummoisiahannämä ei ole, mutta kalliilla kun ostaa niin hieman opiskelijan budjetissa vielä motivaatiota katsella Tiimarin tusinatuotannon korttien hintoja kun vertaa omien korttien materiaalihintoihin ja vaivaan mikä niitä on tehdä.

25 50:stä valmiina, ja vielä esikoisen joulumyyjäisiin pitäisi saada jotakin aikaiseksi tehtyä :)

Tässä vielä lisää korteista kuvia, kun kerran tuli aloitettua tämä kirjoittaminen ja naputteleminen kuvien pienetämisen merkeissä :)

Tekstit on vinossa, todella hankalaa oli tuota pientä joulutervehdys tekstiä laittaa, h, v, ja d kirjaimet ihan pomppivatja venyivät minne sattui, harjoituksen puutettahan se suurimmaksi osaksi on.


Ihastuin ihan hirvesti näihin Papermanian leimasimiin ja papereihin. Helmiäis kartonkin Sinellistä ja ihanan mieheni ostama Fiskarsin iso rullallinen leikkuri pääsi vihdoinkin kunnon käyttöön, sillä on ihan mielettömän helppoa tehdä nuuttaukset, ilman nuuttausterääkin, kohokuviointi kynän avulla !


Tästä kortista tuli ihan hirmuisen ylitse muiden, koska henk'koht tykkään ihan mahdottoman paljon mustasta ja violetistä väreinä, samoin turkoosi ja vanhan vihreä on mulle mieluisia värejä käyttää. En tykkää teemallisista tuotteista ja esim. joulukortteja en tykkää tehdä varsinaisessa merkityksessä pukin kuvineen kaikkineen, vaan sellaisia erilaisia ;)

Olen todella houno koristelemaan kukkasilla, joten jos jollakulla on ihan todella ihanien kukkien ja koristeluvinkkien arkistoa niin vinkatkaa ihmeessä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti