Sivut

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

SAY#8 ja Blogitapaaminen!

No nyt on kone perjantaina kotiutunut ja ensimmäisiä kertoja kirjoittelen koko ajan peläten koska jälleen tämä jumittaa vallan.

Salainen askarteluystävä kierroa alkaa olemaan lopuillaan ja en vieläkään ole saanut selville kuka on ollut tämä ihana ihminen joka on mut monella upealla lähetyksellä yllättänyt. Tätä asiaa siis pähkäilen ennen viimeisen lähetyksen saapumista, tuskin koskaan mysteeriä itse ratkaisten =)

Veikkasin siis Marja-Leenan olevan salainen ystäväni, mutta sepä menikin metsään...
kolmena muuna mahdollisuutena olivat :

*Eikku, mutta muutamassa kortissa olleiden vanhojen sivujen perusteella ajattelin että ehkä tämä menee myös metsään. Väritystyyli on myös erilainen saamissani kuin korteissa.

*Marde , nyt huomasin liittyneen myös lukijaksi, joten oliskohan kutenkin tämä? lisäksi hänen decoissaan on vanhoja sivuja. ATC harrastusta ajattelin harrastavan, mutta decoilua sivuilta löytyi tuon atc sijasta.

*Karbidi, mutta en löytänyt tarpeeksi todisteita "syytösteni" tueksi =)

joten nyt veikkaukseni osuu Mardeen, osittain tuon lukijaksi liittymisenkin" seurauksena" =)

***********


Ja blogi tapaamiseen. Oli aivan ihana saada monen muun sanoja lainatakseni "sivuille todelliset kasvot" tosin itselläni ei ollut lainkaan nimikylttiä ja tuo nimimerkkini taisi olla omasta suustani lausuttuna hieman liian nopeasti pajatettuna hankala. mutta ensi tapaamiseen - Kyllä ensi kerralla olen todellakin mukana ja loppuun asti- teen nimikyltin varmasti.Kaikki joiden kanssa ehdin vähääkään jutella olivat niin ihania ja Eija sanoikin jotekin niin hienosti että kun on niin tutussa porukassa jo, niin voi olla kuin kotonaan. Ja sen kyllä huomasi, voi sitä naurun ja puheen määrää jota ympärillä oli. Itse olen oikeasti todella ujo, ja vain tuttujen kanssa joita messuilla oli tullut tuli rennommin vaihdettua muutama sana. Ja kiire vaivasi, kiitos Hot Rod messujen pirkkahallissa, oli matkani niin venyvä pitkäksi että teatteriin piti lähteä paljon suunnteltua aikaisemmin jotta vaatteet saa vaihdettua ajoissa ja saliin päästyä ennen ensitahteja.

Muutamia pitää ihan erikseen kiittää, kaikkien nimiä en millään muista, olin niin tohkeissani ensimmäisestä tapaamisestani että suotaisiinko tuo minulle?

Karita- oi niin ihana oli nähdä livenä! sun väritykset on niin, NIIN Ihania!! Tosin sen jo tiesinkin saamani kortin perusteella!

Calle - W_A_U! niitä epäonnistuneita kuvia voi mulle kyllä lahjoittaa! Kiitos opeista ja inspiraatiosta jonka olin jo entinyt kadottaa!

Maiju- sä tiedät kyllä! muutaman tunnin annos nauruasi ja hymyäsi riittää loppu vuodeksi!
Shokeerasinko liikaa kertomalla iän jolloin tosiaan sain sen esikon :) Kun kerran kolme lasta oli "yllätys" ollut :) ja kiitos, tuli hyvä mieli pitkäksi aikaa kun kommentoit pienentymisestä :)

Heini- oikeasti noilla oli niin valikoitu kuulo ;) Kiitos taas!

Merja ja Pammu- kiitos kaunis tilaisuuden järjestämisestä!

Taava ja Riiviö- te olette niin , niinkuin me tyttären kanssa. Ensi kerralla neiti saa luvan tulla mukaan. Oli ihana rupatella ja saada jälleen vinkkejä!

Eija- kiitos koruvinkeistä, se muuten on Rasmussen mitä tarkoitin maahantuojalla. ei tullut nimi eilen ex tempore mieleeni :) Helmetti seuraavan tutkimisen alla =)

ja monet muutkin! DoDo, Mummeli, Pammu!

Tietenkään mulla ei tarvittavia tavaroitakaan ollut mukana joten meni leimaamiseksi ja ostosten tekemiseksi. Naposteltavakaan en kerennyt nauttimaan kuin tuc keksin cuscus salaatti nökäreen kera ja sima mukillisen :) Ei siis tullut myöskään herkuteltua! En siis ollut osannut taas kiireessä lainakoneellä käydessä rullailla sivua tarpeeksi alas katsoakseni uusia postauksia suosikki kansion kautta mennessä :)

10 kommenttia:

 1. Heh, ja pielessä jälleen ;)

  VastaaPoista
 2. Niin, ja edellisen kirjoitti SAYsi, joka kohta paljastaa itsensä, jos et millään arvaa, sanon suoraan sulle sen...

  VastaaPoista
 3. Nyt olen vieläkin enemmän ymmälläni! salapoliisin työ ei siis ole mulle tarkoitettua hommaa, vaikka johtolangat olisivat selvätkin niin eivät ota osuakseeen silmään :)

  innolla odotan kyllä !

  VastaaPoista
 4. Olipa mukava tavata, ja onneksi löysin blogiisikin joka on uusi tuttavuus mulle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos itsellesi kaikista jutuista :)
  Öljy jäi pöydälle kun ei sitä siinä kiiruussa ehtinyt kumpikaan muistamaan. Se on nyt Haanalla Tampereella.

  VastaaPoista
 6. Kiitos itsellesi eilisestä ja oli todella mukava tutustua :) Oli aivan ihanaa jutella kanssasi. Toivottavasti tapaamme uudelleen :)

  VastaaPoista
 7. Kiva kun olit paikalla tapaamisessa, oli mukava tavata!!

  VastaaPoista
 8. Kyselit blogissa kirjainten perään. Thickersit olen tilannut Paperikierteestä :)

  http://paperikierre.com/tuotteet.html?id=17/

  VastaaPoista
 9. Heippa taas! Vihdoin ja viimein löysin tieni blogiisi! Löysitkö muuten sitä Lidlin giljotiinia ja oletko vielä myymässä sitä?

  VastaaPoista
 10. Moikka. Sinua oli kiva nähdä... Ja pitsit yms muut sinulta ostamani jutut olivat ihania... Pitsejä erityisesti olenkin kovasti metsästänyt.

  Kiva, että naurusta olet voimaa saanut..... Se on vaan kumma, että hyvässä seurassa nauru on niin herkässä :)

  VastaaPoista