Sivut

perjantai 17. huhtikuuta 2009

IHANALLE salaiselle ystävälleni! ja uutisia...

Olet ollut mahtava ystävä!

Kaikki perheellämme hyvin, koneongelmat vain jatkuvat ja pääsyni koneelle on ollut aivan tavattoman surkeaa, kun olemme olleet vain oman kannettavani turvin seikkailleet nettimaailmassa.

Kaikki kuvani menivät viimeisen kolmen kuukauden ajalta (-joop, kuka käskee kuvata 2gigan kortin täyteen ja tyhjentää sen koneelle varmuuskopioimatta kiirreessä mihinkään niitä kuvia-)

Koneeni on dna kaupan kautta hommattu, alusta asti takunnut versio acerin koneesta. Kolmas kerta toden sanoo kovalevyn vaihdossakin, tosin nyt se lähti viimein kun kuvat on kopioitu talteen ykstyisellä kalliiseen hintaan, johtoportaan kautta acerille kuntoon laitettavaksi.

Kyselit lähetyksistäsi, Lähetykset ovat tulleet maaliskuun viimeistä lukuunottamatta ajallansa, tuokin vain kolmisen päivää "eräpäivän" jälkeen, joten ei pahasti myöhässä. Täällä myös takkuaa varsin kovasti postitoimitusten kanssa, omiani olen kahteen kertaan tämän vuoden puolella jo käynyt kyselemässä kun pakettikorttia ei ole tullut tai maksikirjettä ei löydy. Onneksi kuitenkin palvelu pelaa pääosin hienosti.

Lähetyksistäsi...hmm.. miten tämän sanoisin... NE OVAT OLLEET IHANIA! on ollut aivan mahtavaa saada niin erilaisia lähetyksiä, ja askertelutarvikkeisiin vaihtlua. En saanut "punaisesta setistä" kuvaa kokonaisena kun heti nappasin siitä toisen nauhan, käsintehtyä paperia, vanhaa sivua ja rub-on'eja käyttöön! Olivat makuuni siis nekin vaikka punainen ei ole mun juttu, mutta nyt on opeteltu ja tykästytty siihenkin!

Parempaa saytä en olisi voinut kuvitellakaan. Tytötkin ovat olleet aina yhtä innoissaan avaaamassa lähetystä.

Haasteelliseksi olet tehnyt salapoliisityöni. On googletettu krapukka "nimeä", tutkittu leimoja kuorista ja olen kaikkien ringin osallistujien leimasimetkin läpi, joilla se on ollut mahdollista tutkia. bellaa, magnoliaa...ilmeisesti ATC?- harrastusta, nyt näkyi ensimmäisen kerran kissan kokoisin kirjaimin paikkakunta, se on ollut haaste myös. Muutama mahdollisuus on jonka luulen sinun olevan, mutta myönnettäköön etten ole sherlock holmes :) pekingin mysteeri-peli on tarpeeksi vaikea saati cluedo minun päättelykyvylleni :)

Ihan on ollut mukana tässä kierroksessa, varmasti liityn toisenkin kerran!

Kyselit mitä erikoista tai erityista oikeastaan haluaisin saada seuraavassa paketissani, tässä suhteessa olen kyllä hankala mä tykkään niin kaikesta! RUB-ONeja mulle ei ole kuin nuo paketissa tulleet ja ne oli maailman ihanin juttu!, samoin tag'it on jääneet sijattomiksi kaikissa askarteluissani. Nuotit!!! niitä tuli eilen paketissa, niitä ehdottomasti, meillä ollaan laulajia-vaikka ääntäkään ja taitoa ei olisi :) ja scrapbook sivuissa nuo isot on niin "kätsyjä"!

Microhelmet oli ihania! niitä en ollut koskaan koittanutkaan! kaikki on ollet mahtavia juttuja, mikään ei ole ollut sellainen paketti tai yksittäinenkään tavara etteikö se olisi ollut mieleeni. Eli helppo olen, mutta mahtava on ollut lähettäjäkin!

Laitoin suurimmalle epäilylleni pienen kartta tutkimisen jälkeen itseni lukijaksi tänään :) viimeisimmän "matkalla aurinkoon" tervehdyksen tiimoilta :)

saapi nähdä onnistuiko oikein :) :)

Ja SUURIIN uutisiin!!!
Tämä aloittaa henkilökohtaisena avustajana kahdella ihanalla ihmisellä eri työmailla ennen opiskelupaikkojen varmistumista tai edes niihin kutsua. Eli hieman senkin puitteissa tulee askarteleminen jonkin verran vähenemään ja taukoilemaan. Paitsi kun saan aina kymmenen jälkeen illalla kipinän askarteluuun :) eli ei vähene. Kotona kun on ollut 6v tekemättä lainkaan "töitä" niin on aivan mieltön juttu että ensimmäisenä työttömyyspäivänä saa kaksikin paikaa, vaikke ole alan ihminen, työtä siis tekijälle löytyy jos haluaa tehdä. Varsinkin täällä Valkeakosken seudulla se on suuri juttu satojen työpaikkojen mentyä alta elokuun jälkeen.

Tiivistettynä:
* haettu töihin
* päästy töihin-kahteenkin
* haettu kouluihin
* kahteen soveltuvuuskokeeseen kutsuttu, AMK tietoja odotellen kovasti!!!
* nuorimmainen aloittanut osapäivähoidossa, ollut siis 5v kotona kanssani.

Ja kaikki oli otsikon perusteella niin varmoja että meille tulee toukka... ettekö ? -olisin yllättynyt jollette olisi sitä ensimmäisenä ajatelleet!! Pois se minusta ettäkö nyt uudelleen vauva-arkea alkaisin pyörittämään kun kuuteen vuoteen ensimmäisen kerran edes nukumme samassa sängyssä kaksin! saati saan käydä vessassa yksin, ilman oventakaista kiljujaa :) okei-liian henkilökohtaista.


*muoks muoks* mikään maaliskuu enään ole =)! Hyvää huhtikuuta siis! Koitan palailla ja päivitellä tuotoksiani pikapikaa kun saan oman koneeni takaisin "huollosta" :)

eli se siitä pehmeästä laskusta normaalielämään :)

2 kommenttia:

 1. pieleen meni ;)
  hihii*hihittää kädet suun edessä silmät sikkuralla*
  Mutta ihania uutisia!!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Tulin vilkaisemaan millainen eienääniinsalainen ystäväni oikein on :) Kiitos Sinulle viimeisistä lähetyksistä! Nappaan nappisi blogiini :)

  VastaaPoista