Sivut

sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

T-O-D-E-L-L-A pitkästä aikaa -aikaa

Aika on mennyt niin hirmuisen nopsaa, tehden mitä milloinkin ja jotakin siinä välillä. Kahdentyon tekeminen talouden ylläpitämiseksi ei ole helpottanut asiaa ollenkaan tämän blogini osalta.

Alunperin kortteiluinnostuksen myötä perustettu blogi on menettänyt sijansa kortteilun merkeissä tästä päivästä lähtien, toki niitäkin tarvittaessa ja tekemisen puutteessa sekä inspiraation antaesa kuulua itsestään syntyy jonkin verran, mutta lähiaikoina pääpaino on ollut muunlaisissa askarteluissa mitä niitä sitten onkaan ehtinyt tekemään.

Hopea-ja helmikorut ja ketjut sekä scrapbooking ovat saaneet ensisijaisen ajankäyttöni vallan. koruja on syntynyt hyrymyccy ja skräppikansioita mininä ja isompanakin vaikka kuinka, kyllä se mimmit vain on niin että ne ensimmäiset harrasteet on ne sydäntä lähimpänä olevat :)

Jotakin iloa on valvotuissa öissä ja illoissa ollut yliväsyneenäkini : Sain askartelulaatikkoni siivottua perusteellisesti, samoin kuin tyttöjen vanhat kestovaipat ja kantoliinat on nyt saaneet tuomion siirtyä vehreämmilli laitumille ja ahkerampaan käyttöön pitkän loman jälkeen. Toivottavasti niitä ei meillä heti nyt tarvita =)

Askartelukirppikseltä löytyy hurjan paljon tavaraa mtä sai kortteiluinnostuksen hieman laannuttua, ei siis loputtua vaan laannuttua, éli leimasimia, koristeita, papereita ja kaikkea muutakin väreja unohtamatta löytyypi sieltä. Askartelupaskartelu tädillä on ollut järkyttävä homma laittaa niitä myyntiin, joten SUURI KIITOS sinnepäin :)

Viikolla tulen laittamaan toivon mukaan muutamista leiskoista kuvia, mm. niistä joilla osallistuin Heinikan valtavan suosion saaneeseen DT "kilpaan", tosin niin paljon vähän olen ihan yksikseni yksin tehnyt sivuja että enhän minä siihen onnekkaaseen ryhmään kuulunut joka pääsi tekemään töitä näistä ihanista materiaaleista :) mutta sainpahan vuoden tauon jälkeen jälleen tekemisen käyntiin.

Ennen tuo oli antimaterialismia suorastaan miten olen sivuja tehnyt, ilman työvälineitä ja isoja hankintoja kierrätys ja edullisista materiaaleista, nyt jotain ihan muuta, kamalaa välineurheilua ja materiaalilla paistattelua, saati kun on päässyt netin makuun (sain reilu vuosi sitten netin itselleni kotiin) ja opin etsimään toisten tekemiä ja kivoja vinkki sivuja, niin onhan tämä ohan jotain muuta, oman tyylin etsimistä tosin todella paljon vielä, mutta ehkä joskun sinnekin pääsen että tiedän oman tyylini :)

Suuresti olen inspiroitunut Pikkuhelistimen, elämä on... ja sivuja elämästä blogeista noin muutamia sanoakseni, Xing on myös suuri innoittajani...

Osallsituin samalla kirjoituskerralla camilla ihanaan bloginamuun :

osallistua voit 28.7 asti

1 kommentti: