Sivut

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Kehässä jälleen!

Olen valitellut tuota tilan puutetta asunnossamme, 72½m viidelle hengelle ja askartelutarvikkeilleni on ollut jo pitkään liian pieni tila... *kröhöm* askartelutarvikkeitahan mulla ei kuitenkaan ole ollenkaan liian paljon, koska koitan tulla mahdollisimman pienellä määrällä tarvikkeita toimeen :)

Mutta pöytää, kaappia, hyllyjä, yms meillehän ei mahdu sitten ei niin minnekään, keittiö on posimerkin kokoinen ja joutua nyt aina siivoamaan jäljet kun aletaan ruokailemaan, välipalalle, jälkkärille tms, niin no way jóse!

Olen siis askarrellut iltojeni ratoksi ja välillä päivienikin jos on sattunut mies ottamaan lapset mukaansa omille matkoilleen kalastamaan tai autokisoihin :)

Eli vóila! meidän olkkarin lattialla kumman mukavaa askarrella kun kissa nukkuu tuolissa selän takana (nykyisin 2kpl) ja oikeasti kun ei heti tarvitse siivota jälkiä pois siitä kun on jokin keskeytys :) tällainen on siis CallaLilyn askartelu parineliöinen :)

tavaroita ei tuohon matolle kovin paljon tohdi kerätä ja koota kun ne joutuu niin levälleen, mutta välttämättömät kun kokoaan kohdilleen niin onnistuu hyvin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti