Sivut

sunnuntai 29. elokuuta 2010

Mustaa...

Mustahan on kuulunut värivalikoimiini jo niin kauan että pakkohan sitä oli tehdä yksi leiska mustasävyisenäkin, tietenkin tehosteväriä käyttäen.
Tässä leiskassa valitsin punaisen kuvan aiheen vuoksi. Esikkomme tanssiessa balettia heidän esityksensä nimi on agentit, kuten kuvatekstistäkin voi huomata, Ja TOP SECRET tekstihän lukee poikkeuksettä aina punaisella. Olipa pitkä pohjustus värin valinnalle...

Kuvassa siis pikkuagenttimme esiintymässä teatterilla päätösnäytelmässä.


Leiskassa on käytetty fiskarsin kirjain lävistäjiä paperin ollessa kaksinkerroin. Top secret teksti on tehty Sinellistä ostetuilla vaahtomuovileimasimilla mustaa ja punaista leimasinmustetta käyttäen. Ja kappas vain, kappas vain reunat on hiottu santikalla vanhan ja räihnäsen näköisiksi.  
Ja vielä mustaa tehostevärillä höystettynä. Tässä leiskassa käytin ensimmäsistä kertaa oi-niin-ihanaa dymoa, Kiitos tästä innostuksesta kuuluu vallan Pikkuhelistimelle jonka mahtavissa leiskoissa tätä on nähty jo kautta aikain, tie kenen inspiroimana hänellä, mutta minulla ainakin häneltä tämä copy... Kangaskukkia ja kulutettuja reunoja kera oransiien tehosteiden.
Kuten tekeleistäni huomaa, en ole kovin innostunut journaligista, mutta kyllä sekin aika vielä koittaa. Kunhan vain saisin jälleen aloitettua skräppäämisen reilu puolen vuoden tauon jälkeen. Jouluksi olen viimeksi tehnyt mitään skräppäämiseen viittaavaa, ja silloin kylläkin aivan urakalla, kun kaikiin 7 mummulaan teimme kesä 2009 minialbumit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti