Sivut

lauantai 21. maaliskuuta 2009

Konerikko => katkolle

Tulipa taas otsikoiden otsikko.

Matka meni hienosti ja ihan oli kyllä takaksin tulla mutta oli tuo HK kullä aivan kuin minulletehty paikka.

Matkan aikana oli tullut miltei puolimetrinen pino postin tuomia ihanuuksia Farmareita, Tim Holtzia, SAY paketin!, paperinauhan, purppurataivaan, crsftican tilaukset noin alkuun nopeasti lueteltuna.

Kuvia ei nyt ole tulossa, en viitsi lainakonetta tukkia tuolla kuvatulvalla kamerastani kun on yli 1000 5mpx kuvia :)

Mutta say pakettini oli mahtava. Punainen ei siis kuulu mun ostoslistalle oikeastaan ollenkaa, missään muodossa mihinkään tapaukseen. Ja tämä oli siis todella ihana paketti! Punaista nauhaa, käsintehtyä paperia, kortti, kaikkea ihanaa!!! sekä näitä ihania vanhoja saksan ja ruotsin kielisiä sivuja ! niistä tykkään aivan mielettömästi!


kunhan vain saan tuon vanhan koneeni (siis uuden huonon johon on jo kaksi kertaa kovalevyalla kahdessa vuodessa vaihdettu) vaihdettua uuteen liikkeessä kun takuuseen kerran menee, niin laittelen kuvia´ja paivityksiä siten reisustakin.

1 kommentti:

  1. Hei Ystäväiseni! Vein Sinulle paketin tänään R-kioskin postiin, joten uskon että on perillä tiistaina :) Kunpa saisit jo pian koneen kuntoon, näkisin ja kuulisin matkakuulumisia!
    Ja hei, koska SAY8-loppu lähestyy liian lujaa, onko Sinulla jotain toivetta, jonka voisin yrittää toteuttaa? Ja joko arvaat, kuka olen?

    *-Se ihan aito ja oikea SAY-*

    VastaaPoista