Sivut

lauantai 24. tammikuuta 2009

Ensimmäisten sanojen tapailemista

Jännittää, ikinä ikinä en olisi uskonut että minä- joka aina on vannonut ettei yhtäkään blogia perusta- alan kirjoittamaan vähäisellä ajallani ja taidoillani blogia.

Voi olla että tämä jää lyhyeen tuttavavuuteen - tuttujen ainakin tietäessä yhdistelmän tietokoneista ja kärsimättömyydestäni sekä temperamentistani =)

Toivon että saan tämän toimimaan helposti ja san luettavaa päivitettyä kuvineen blogiini. Joten pidemmittä puheitta voisin esitellä itseni, ja nuppuni <3
Olen äiti vm 1981 ihanille tyttärille -97, -03 ja -04 sekä vaimo miehellä vm 1978.
Olemme juurtuneet Pirkanmaalle Tampereen kupeeseen järvien ja peltomaisemien keskelle. Joukossa mukana kulkevat kissamme sekä liskomme (3kpl).
Harrastelen askartelemista sen monine ulottuvuuksnieen ja käsillätekemistä kaikkine mahdollisuuksineen. Raudasta silkinvärjäämiseen on tullut kokeiltua, mutta ylitse muiden on päätänsä nostaneen tiffanytyöt(-97->), korttien tekeminen /leimailu(lokakuusta -08) sekä skräppäys että keramiikka.
Aikaa valitettavasti kun ei kenelläkään ole liikaa, niin ei myöskään itselläni tehdä näitä rakastamiani viriketöitä. Perheessämme on kaksi vakavasti pitkäaikaissairasta lasta, joista nuorin on saanut 7/2008 kombinoidun munuais-ja maksasiirrännäisen ollessaan 4v1kk ikäinen. Keskimmäinen lapsistamme tulee saamaan myöhemmin myös samanlaisen uuden "elämän" myös muita ongelmia on lapsillamme.

MUTTA vietämme kokolailla mittasuhteisiin nähden normaalia elämään sairaalaelämän nivoutuessa siihen sujuvasti.

Kuten joku on joskus viisaasti sanonut tämän harvinaisuuden kohdallemme sattuessa "sairaita lapsia annetaan vain hyviin tai uskovaisiin perheisiin" -niin voin kai vain todeta kaiken kokemamme jälkeen että olemme todennäköisesti sitten se hyvä perhe kiireisillä suojelusenkeleillä!


Näiden sanojen siivittämänä avaankin täten oman blogini Jehkottaren
#41 haastekortilla, joka muuten on ensimmäinen varsinainen leimasin korttini.


Ja saatteeksi , tätä korttia oli aivan hirmuisen haasteellinen tehdä, stansseja, ja muotteja kun en vielä omaa oikeastaan lainkaan. Ja tuo kuvaaminen, tuo kuvaaminen, niin hankalaa kuin olla vain saattaa, värit ja kaikki...juu selityksen makua. mutta oppia ikä kaikki!
Mutta tässä tämä on, ensimmäinen haasteosallistumiseni ja korttini neliäpohjaan leimasimella. *eye sore*


KIITOS tästä haasteesta! Malli oli aivan ihana kun vain sai narunpäästä kiinni ja keksi kuinka saa muodot toteutettua. Teksti kuitenkaan ei tullut niin kuin olisin halunnut, mutta irtikään tuo ei enää lähtenyt, foliokirjaimia kun ovat ;)Ja toinen tämän päivän yritelmä syntymäpäiväkortista hyvällä ystävälleni. No jaah, mitäpä tässä seliteelemään *materiaalit ainakin olivat hyvät* _isomummuni_ tapasi sanoa yhdeksää kymmentä ollessaan äitienpäiväkakuista kun halusi itse leipoa =) joten siinäpä se.
ja vähän lähempää tuota väritysopiskeluani. derwent watercolor käytössä ja vesisivellin.


7 kommenttia:

 1. No niin, siitä se nyt lähtee :) Tervetuloa tänne blogilandiaan ja onnea uuden blogin syntymän johdosta :)Melkeinpa takaan ja alleviivaan, että tänne jäät koukkuun ;)Laitan leimakuvat maanantaina sinulle tulemaan :)

  VastaaPoista
 2. Onnea blogin perustamisesta :)
  Ihan mielettömän kaunis tuo haastekortti. Upeat väritykset, upeat materiaalia ja kokonaisuudessaan kortti juuri minun makuuni.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea blogillesi ja tervetuloa tähän iloisten askartelijoitten joukkoon! Loistava kortti haasteeseen, toivottovasti jo ensi perjantaina saadaan ihailla taas uutta korttiasi:) Väritystaitosi näkyy olevan jo heti kättelyssä huippuluokkaa ja muutenkin kokonaisuus silmiä hivelevän kaunis:)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut blogillesi ja tervetuloa joukkoon. Ja, niin kuin tuolla joku jo kertoikin tähän jää koukkuun :)Todella,todella kaunis kortti ja ihanat värit. Väritystaitokin on mielettömän hienoa.

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa blogin pitäjien joukkoon minunkin puolestani. Kaunnita, hyvin tehtyjä kortteja näyttää sinullakin olevan

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa vaan blogien maailmaan! Aivan ihanan kortin olet tehnyt ja upea väritys kuten muutkin korttisi ovat kauniita.Koukkuunhan tähän jää...nimimerkki "kokemusta on"

  VastaaPoista
 7. Hieno on kortti sinulla ja onnea uudesta blogista. Mäkin "muutin" tuossa n. 1 vko sitten. Olin ihan varma, että jossain välissä "sorrut" blogia pitämään. Hyvä näin. Ollaan taas yhteyksissä ja katsotaan, josko päästäis taas vähän leimaileen :)

  VastaaPoista