Sivut

tiistai 27. tammikuuta 2009

Kuka muka helposti innnostuisi?

Tosiaankin tuo malli jehkottaren haasteessa oli niin mukavan haasteellinen ja itsessäänkin mukava että pitihän sitä kahdella muullakin kortilla koettaa vielä miten sitä onnistuu, no joopa joo, toinen ihan mukiin menevä ja toinen jotain sen alittavaa,. ei kannata öisin koettaa tehdä kyllä juurikaan mitään.eli pöllökortti ja tyttökortti ystävänpäiväksi.


Sitä kun on omistanut bigshotille vasta niin vähän aikaa nuo kirjainstanssit niin en taaskaan niillä tekstejä tehny näihin kortteihin vaikkakin liimataustallisia kirjaimia oli valmiina. Mies vain totesi kortteja näyttäessäni että " Ihanko kynällä kirjoitit? -turhaanko mä sulle ne stanssit ostin kunnet nää niitä ole ollenkan käyttänyt..." eli olisipa noista paremmatkin saanut mm takstin osuudeltansa, mutta menköön nyt vielä opettelun piikkiin :)

ja yksi malli vielä jonka olin tehnyt jouluksi, anteeksi siis väitteeni että jehkottaren haasteeseen #41 olisin muka ensimmäisen korttini tehnyt, en vain muistanut tätä tädille tekemääni joulukorttia =)

Ja todellakin tämä bloggaaminen koukuttaa helposti. Varsinkin kun oppii uutta kokoajan. Mutta osahan näistäkin höpinöistä on aivan turhaa, mutta aikuisseuran puutteessa tämänkin käy paremmin kuin kukkasille höpäjäminen.

Kiitos Niille jotka jaksavat löpinöitäni mahdollisesti lukaista silloin tällöin!

1 kommentti:

  1. Höpise ihan auhassa. Kyllä täällä aina joku käy lukemassa :) Ja tämä jos mikä koukuttaa. Oma kone temppuilee ihan hulluna ja tässä koko ajan kauhulla odotan, että koska koko masiina hajoaa totaalisesti. Tänään jo yritin viedä huoltoon, mutta vielä palasin koneen kanssa kotiin :)

    Tsemppiä huomiselle ja tulevillekin päiville!

    VastaaPoista