Sivut

sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Vuoden Projekti #1 leimasinten säilytys

31.1.2009 Päivitettelin vähän uusista leimasimista kuvia tälle sivulle :) Sarah Kay on ehdottomasti muotoutunut mun värityskohteekseni, pakko se vain on todeta vielä kertaalleen.

***


Ensimmäiseksi tämän vuoden projektiksi - yhdeksi niistä tusinasta- otin leimasimille laminoitialusen tekemisen. Osittain saan kaiken kunnian antaan Maijulle
ja osittain Tämän kyseisen alla olevan leimasimen saapumisen Crafticasta.

Minä tein "fiksusti" ja leikkasin kaikki kuvat laminointivaiheeseen irti omiksi yksiköikseen, eipä näin jälkikäteen ajatellen ollut niin fiksua, mutta sainpahan pussitettua ne kauniisti ...ja epäkäytännöllisesi toistaiseksi kun en keksi muuta paikkaa kuin leimasin pakkini niille...

Leimasin saapui värjätyllä ja laminoidulla alusella minigrip pussissa. Voi mä ihastuin näihin Sunday inc. Anthony&Burt leimasimiin niin paljon (edullisuus varmasti plussaa) että pakkohan niitä on hankkia lisää =)Ja projektiini -värjäämiseen- mennäkseni, kuvaa klikkaamalla pääsee sarjan muihin kuviin jotka on värittynä.


Muutaman Sarah Kay ...ennenkuin uudet leimasimet kotiutuvat ostolakkoiluni hieman livettyä... Mutta ei kerrota vielä miehelle. Henkilökohtaisesti tykkään värittää näitä Sarah Kayn ja WOJ leimasinkuvia koska ne on vain niin ihania. Ja mikä ihaninta niissä ne on tarpeeksi yksityiskohtaisia tälläisellä näpertäjälle, joka tykkää nypeltää ja hinkata tarkasti, välillä jopa neuroottisesti jos sillä päällä on =)

(1) (2) (3)

(1) Sarah Kayn kuva joka henkii mulle joka solullaan Sarah Kayn kuvia. Tämän mä muistan jo pienestä papanasta kun tätini (-74) oli hullantunut näistä kuvista.


(2) Tästä tykkään Todellisen "retrohenkisyyden" vuoksi. Sekä kun meidän pikkuprinsessat on juuri nyt tällä hektellä tuossa iässä (4v ja 5v) että leikkivät juurikin nukeilla ja syöttävät ja vaihtavat kestovaippoja niille =)

(3) Perinteistä Sarah Kayta, yksi lemppareistani myös värittääWhiff Of Joy (WOJ)

Valitettavasti näitä ei sitten olekaan kuin tämä yksi... lady with latern on tulossa, mutta sitä saan odottaa vielä muutaman päivän.Lizzie with muffet on uusi (28.1.09 saapunut)

Willow with cookies, ihana värityskuva.
Rarah Anne Miller Lily&Milo ja Animals sarja(?)näitäkin on tulossa lisää neljä mutta ei hiiskuta siitäkään vielä... en voinut vastustaa Mihannan puodin tarjouksia...
Ruskealla leimatut uusimmat tammikuu 09.


Ja Magnolia

Näistä nyt vain esimerkkinä tämä Barefoot Edwin joka on mun suosikki poikahahmoista.Seteistä kuvaa onkin leimasimeni kohdassa, joten jotten toistaisi itseäni en laittanut niitä tähän.


ja koko vaatimaton settini joka todellakaan ei täyttänyt edes Ikean koko JokkMokk pöytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti