Sivut

lauantai 31. tammikuuta 2009

Äepän joulu tuli vähän myöhässä =)

Jottei postipojalle tulisi helppoa tämä meidän rappuun postien kuljettaminen, pitää välillä saada tuon kädet niin täyteen että jo ensimmäisessä kerroksessa putoaa kaikkien postit pitkin maita ja mantuja, kun mein luukkuun alkaa tunkemaan paketteja


Eli keskiviikkona kuului *sensured, sensured* rappukäytävästä kun muidenkin postit levis pitkin käytävää kun mulle saapui viisi kuorta, joista neljä oli leimasimia ja yhdessä oli ihania leimasin kuvia kera niin maan ihanan Kortin!!!


Sarah Kayn ja Rachelle Anne Millerin leimasimia Mihannasta sekä pentaloon Mickey setti kukkasia.


Finnstampersilta muuutama tekstileimasin ja kiekurat, jotka oli ihan pakko saada. sekä lehti, ihan vain sen vuoksi että tuo leimasin oli erikoinen ja erilainen. Lehdessä itsessään oli hitusen liian paljon krumeluureja korteissa ettei ihan mun makuuni ollut yksikään malli.


Ja Taitopuoti paperinauhasta ihanaistakin ihanaisemmat nauhat, sekä Whiff of Joyn Lizzie with muffet sekä taas vaihteeksi Sarah Kayn leimasin. Keskuskoristeita sekä ihan kokeilua varten tilatut öljypastellit.
Pastelleihn tytkästyin, kun vielä opin ettei tarvitse niin paljoa painaa niitä kyniä, ja muutenkin sävyttämienn on ihan eri maalilmansa kun vesiväreillä. ja minä kun tykkään tehdä pikkutarkasti vesiväreilläkin, kaikki raidat ja pallot eriväreillä niin noilla se ei ihan niin onnistu.

ja vielä viimeisenä, eikä missään tapauksessa kliseen omaisesti vähimpänä Karitalta mitä ihanin kortti (nolottaa oma lähetykseni) ja leimasin kuvia piristämään värityssessioita!
[Edit] Susannelta tuli ihania leimasinkuvia myöskin! Niistä neljä tulikin heti väritettyä ja laitettua mm mummun ja papan kihlajaispäiväkortiksi ;) siitä kuvaa myöhemmin. lauantaina oli ihan tulla kotiin kun sai availla kuorta ja alkaa värittelemään! paperikin sopii vallan mainioisti mun tavalleni värittää. Eli täydellinen setti kaikin puolin!
KIITOS!!!1 kommentti:

  1. Mahtavia ostoksia =) Oletko muuten saanut postia, laitoin keskiviikkona postiin?

    Blogissani olisi sinulle jotain =)

    VastaaPoista