Sivut

torstai 5. maaliskuuta 2009

Ostoksilla

Heinikasta tuli eilen ihana paketti...voi miten mä toivoinkin että ehtisin sen hakemaan ennenkuin lähden. eli kuvaa tietenkään ei ole, mutta sepustusta kylläkin, ihana paperilehtiö poolside&greenhouse (ihanaihanaihana!), XL kokoinen retrokukka leikkuri (ja käytettiin jo eilen ihan hirmuisesti), SassafrasLass 12"papereita muutama (oih ja voih kun pääsisi skräppäämään näillä jo heti) ja stumppeja neljä. Mähän olisin vaikka mitä sieltä ostanut - taas! mutta en vain voinut nyt enempää haalia.


Ja sitten whiff Of Joyn kirjekuori kopsahti lattialle aamulla... ja kaikki nämä ihanat leimasimet...

Tekstileimasimet sain alennushinnalla, ja niitä on 1kpl yhteensä, samoin kahdessa muussa oli kiva alennus. lady with latern jäi edelleen ostamatta. Ja varmasti napsusormi käy taas niin kun tulen takaisin että hiirikin menee varmasti jo epäkuntoon siitä naputtelusta kun tuonne teen tilausta. Nopsaan tulivat sitten kun saivat liikkelle. Tosin olin 22 päivä maksanut, 26 oli suoritus heillä(?) ja maanantaina 2.päivä postittivat sekä 4 päivä minulle saapuivat.

Farm settiä tulee sitten Tiinalta, sekä keijukammarista muutama herkkis leimasin, ja myöskin purppurataivaasta par napsausta tuli tehtyä... Hitsi mitähän mun miehenikin ajattelee kun loman aikana käy luukusta tuollaisia tipahtamaan ?!2 kommenttia:

  1. Tulehan jo kertokmaan matkakuulumisia:) Saysi odottaa innolla! Ja tervetuloa kotiin;)

    VastaaPoista
  2. Tulivatko leimakuvat perille.... ?

    VastaaPoista