Sivut

torstai 5. maaliskuuta 2009

Viimehetken väkerryksiä

Seuraavien korttien kera toivotan teille oikein ihanaa alkanutta kuuta!

Puolen kuun jälkeen palailen astialle toivottavasti muhkean kertomuksen askartelulöydöistä ja tästä matkastani.

Olen kauhusta jäykkänä lentoa ajatellen (juu, olen lentänyt monia kertoja mutta en todellakaan voi sanoa että olisin tästä innoissani) kammoan tärinää, tytinää ja kohinaa jota lentokoneessa aina kuuluu, mutta olkoon se ainoa haitta varmasti ihana matkan aikana!

Eilisen tuotannot, Oli aivan pakko tunkea tuota XL kokoista retro kukkaa näihin kortteihin kun siihen niin ihastuin. Tähän mennessä olen tehnyt kaikki kukat käsin mitä on pitänyt laittaa kortteihin tai skräppisivuihin, tai siis juuri tätä mallia mukaellen. mm. kahvipusseista on todella vaikea leikata retrokukkaa ;) Paulalta sitten napsuttelin käteni kipeäksi jämäpapereitani pienemmillä retrokukkaleikkureilla.

Josko näitäkin voisi jonkilaiset löytää tuolta matkalta...

eli siis kortteihin mennäkseni vihdoinkin Ü!


Edellisen ajattelin kummisedälleni antaa, onhan mun katseleminen nurkissa ja kierrättäminen työstä käyvää touhua, joten varmasti on ihanaa matkani jälkeen heidänkin palata arkirutiineihin :) Halusin pitää kaikki kortit kuitenkin todella yksikertaisena ja simppelinä, sellaisena "omannäköisenä". Tosin oma tyylini on täysin hakusessa korttien kanssa :)Kuvasta puuttu Fimo riipus jonka tein serkkutytölle, sen laitan sitten jälkeen päin, on tällä kirjoitushetkellä juuri tullut uunista ja en viitsi mennä nostelemaan jotten saa tuota vääntymään epämääräiseksi kiekuraksi :) Pikkukukkaa siis pyöreänä.
Tämä kortti kaipaa kukkasien kerkustaan ilmiselvästi jotakin pientä tarratimangia ;)Serkkupojille etukäteen samannäköistä, kera jo kiitoksen seurasta. Lähtiessä pois ajattelin sitten tosiaan nämä kortit antaa isäntäväelle lahjojen kera jotaka olen täältä hankkinut/keramiikassa valmistanut/tehnyt hopeakurssilla ja kotona.


Vikkelämmälle ja vilkkaammalle vesselille sitten tämä edellinen kortti menossa :) Pikkuhirviö (täyttää 12v) veljensä mielestä aina välillä :)


Ja emännälle sitten vielä tällainen hempeilykortti kera kiitoksen.
Toivottavasti nämä ovat kelpoisat antaa, välillä epäilyttää kehtaako näitä alkutuotanto kortteja antaa kenellekään, varsinkin kun tuo värittäminen on vielä aivan lapsenkengissä, ja ennenkaikkea varsinkin näillä öljypastelleilla.Hieman "kloseuppia" vielä kortista ja värityksestä...virheineen, eli viivojen läpi-kuten meidän neidit sanoo kun menee ylitse...

Kiitos jälleen kurkkaamisesta!
1 kommentti:

  1. Vau! Sähän ehdit vaikka mitä:)! Ja olet mahtavia kortteja väsäillyt.. Ihan sattumalta sivusi löysin.

    t.Outi ja Eetu

    VastaaPoista