Sivut

maanantai 2. helmikuuta 2009

Leimailutaivas Haaste #7

Kiitos ensinnäkin Taavalle jälleen ihanasta haasteesta! Pidän tosissani näistä eri tekniikoiden koettamisesta, eihän näitä muuten tulisi tehtyäkään, varsinkaan näin vasta-alkajana, Hyvä kun ideat saa tavallisesta kortista päähänsä pälkähtämään saati sitten pihalle sieltä :)

Mutta tämä pukemistekniikka oli mun mieleen. Teinkin heti kaksi korttia samalta istumalta, Tosin kun noita leimasimia on vain muutamia ja näistäkin vain osa mielestäni tähän tekniikkaan kelpoisia. Niin kenellekään ei varmaan tule yllätyksenä että valitsin nämä kaksi Sarah Kayn leimasinta.

Lopputuloksiin olen todella tyytyväinen itse, Varsinkin kun olen enemmän pelkistetyn tyylin tekijä niin en voi kun sanoa onnistuneenki kerrankin mielestäni hyvin. Jälkimmäisestä tuli lempikorttini, "retrotyylinen", ja kun nuo 60-70luvun värit on mun mieleen niin se on nyt sitten se paras tekele tähän mennessä.


Serkkutytölle 4V synttärikortiksi yllä oleva.


Ja tämä taitaa jäädä mappiin "arkisto" ihan vain muistutukseksi kuinka voin joskus onnistuakin. Jos jotakin tekisin toisin niin keskimmäiseen kukkaan kaupasta metsästäisin saman värisen punestavan kukan kuin muissakin ja rusetin teksin toisella värillä, hieman jää hiusten varjoon, mutta kaikin puolin omasta mielestä tämä oli hyvä.


1 kommentti: