Sivut

maanantai 2. helmikuuta 2009

Haaste

Susanne laitteli haastetta eteenpäin. Ja oikestaan tämä oli todella vaikeaa, noita kansioita kun on jo joka lapsesta niin monta...

Ja säännöt kuuluvat näin:
Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
Valitse neljäs kuva kansiossa ja julkaise se blogissasi.
Selitä kuva.
Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

joten tässä tämä omani, tai siis nämä omat ...Kuva on otettu v. 2005 marraskuussa.

Ylpeä isosisko Fanny on saanut valita ja vaihtaa siskolle vaatteet. Ilme kertoo sen verran että äidin hyväksyntää haetaan yövaatetukselle.
Pikkukakkonen Mummulaa rakentamassa Sääksmäellä., Papan pikkuapurina.Tildalla on ARPKD(raskausmaha kuvassa) lisäksi vasemman puolinen hemihypertrofia, joka kuvastakin erottuu slkeästi jaloista ja käsistä. /toisaalta se sairaus voi myös olla oikeanpuoleinen hemihypoplastia, mutta tuo selvinnee murrosiän alkaessa/kuluessa.

Tilda on reilu vuotias kuvanottohetkellä.


Nuorimmainen v. 2005. Satunnainen kuvaussessoi Nenämahaletkunvaihdon aikaan suihkun jälkeen. 11kk kuvanottohetkellä.

Niitä ensimmäisiä kuvia jotaka on otettu ilman letkua. Tää kuva on lisäksi yksi mun lempikuvistani, joten ihan todellinen ihme että se on tuossa kansiossa neljäntenä, näitä kuvia kun on niin paljon.

Justinalla on karvankaskuva lisäävä verenpainelääkitys. Perussairautena ARPDK (kuvassa otsa-kulmakarvayhteys hiuksilla ja käsikarvoitus)

Siinäpä ne kuvat, olisihan noita muitakinkansioita vielä ollut. Mm hää-kansio, mäkiautoilukansio ym.Mutta josko nyt nämä lapsista olevat erilliset kansiot riittäisivät. Sen verran valikoin kuvia että en koko alaston kuvaa tai sairaalakuvaa valinnut vaan seuraavan kuvan joka esim. Sairaalakuvien jälkeen oli aiheesta neljäs.

Valokuvahaasteen laitan eteenpäin Paulalle, sammaccolle, Tarulle sekä mummelille


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti