Sivut

torstai 19. helmikuuta 2009

Pitkästä aikaa haastekortteja

Sketch Saturnday #38

En tiedä joko olen myöhässä postaukseni kansas laittamaan tätä edes haasteeseen mukaan, mutta tästä tykkäsin ihna hirmuisestipohjana. Ja tekeminen oli niinihyvineen erittäin mielekästä :)

basic grayn papereita, Sarah Kayn leimasin, ja vesivärikynät.
Rub on'it askartelukauppa Pian Pialta kestovaippavaihdon kautta saatuja :)

Ja jo tutuksi tullutta santikkaa reunoihin, mä kun tykkään tuosta kuluneesta näöstä ;)

I not sure if this update of mine is on time for the challenge, but still I enjoyed and loved this sketch. It was a delight to make this card =)

Papers from Basic Gray, Stamp from Sarah Kay, and colored with aquarellstencils. The Rub on buttons I got from Askartelupuoti Pia. Pia sent those among many other stuff when we exchanged fabricdiapers last year.

And the edges has been rubbed with sandpaper, I jus love the wered look that it makes on the card.

Eli paperitilanteenikaan ei enää niin kamala ole, sain tilattua muutamastakin paikasta pikatoimituksena häthätää matkarahastoni turvin muutamia settejä, ja voi kuinka nyt on juhlaa. Samallahan tietenkin oli pakko täydentää leimasimia -ihan-vähän-vain =)

Himoitsin tuota tekstileimasin settiä jonka Taavakin näytti hommanneen ja kun meinasin juuri tuolloin samaisena päivänä sen mennä vielä lisäämään illalla koriini -oli se jo loppuunmyyty =( seuraavaa odotellessa saa sitten käsin kirjoittaminen ajaa tuota asiaa-heikosti mutta kuitenkin :)

1 kommentti:

  1. Beautiful card. Great colouring of the image. I love the way you have distressed the edges of the panels... looks great.
    Hugs
    Sandra xx

    VastaaPoista