Sivut

keskiviikko 4. helmikuuta 2009

SAY#8 (päivitys tänne)

7.2.2009 Tässäpä tulee pientä postausta kuvista jotka nappasin SAY#8 paketistani.Kröhömm, leimasta siis ei voi päätellä lainkaan mistä päin maata paketti tänne matkusti, Juurikin sopivasti leima jäänyt tarttumatta tai pyyhkiytynyt pois paketista :)

Salapoliisin hommia on siis aloitettava tosissaan :) Meitä osallistujia oli vain niin paljon että kunkin tyylin selvittäminen veisi koko viikon..hmmm, ehkäpä seuraava paketti paljastaa enemmän :)

Nappeja, Nauhoja, Papereita, Tarroja (joista tytöt veivät heti oman osansa), hoitotuotteita (naamio oli muuten taivaallinen!) metallikoristeita (menee heti magnolia haasteeseen osa), ääriviivatarraa, ihanat vanhat lehtileikkeet (toisesta kuvan jo käytinkin), 3D kuvioarkki...mitä kivaa tässä olikaan!EDIT: Tänään 5.2.2009 sitä kai tänään eletään- sain masentavaan aamuuni mahtavan piristyksen kun postiluukusta kolahti aivan yllättäen SAYni lähettämä paketti!

Mutta voi kuinka ihana oli tullata heti kättelyssä kymmeneltä aamulla tuota pakettia!

Esikoinen kateellisena katseli vieressä kun tuli koulusta ja laittelin tavaroita, ja kyseli saako hänkin osalistua seuraavaan ketjuun :)

Kuvaa saate myöhemmin, koska kamerani on totaalisessa virrattomuudessa tällä hetkellä ja sähkömiehen taloudessa ei pattereita tunneta =) edit: kuvat laitettuVoi miten ihana SAY mulla onkaan! Tänään jo toistamiseen olen saanut ihanan aamutervehdyksen.

Sähköposti muistamisia ja voi blogikommentteja myös!

Kiitos paljon.

Oikein hävettää kun oma SAYni on saanut niin paljon vähemmän postia, mutta korjatkoon lähetys sitten tuota päivittäistä muistamistani ;) En malta housuissani pysyä mitä ihanaa mahdan saadakaan tältä salaiselta ystävältäni, niin ihania ovat jo muistamiset olleet!27.1.2009

Tällaiseen päätin toissapäivänä ottaa osaa, Ihanasti kutkuttaa jo että mitä saan kaivella kaupoista ja kaapista ystävälleni. Ja ennen kaikkea millainen ihminen on tuo jolle tulen lähettämään lähetyksiä ! eikä pois sulkea voi sitäkään ihanuutta että saa vastineeksi itsekin jotakin kivaa ja kutkuttavan ihanaa aivan takuuvarmasti takaisinpäin!
Kiitos Emolle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti