Sivut

lauantai 14. helmikuuta 2009

Saamattomuutta!

Kerrassaan kurja viikko kaikin puolin, tai no miten sen nyt kukin ottaa. Juoksevat asiat ja matkustusasiat on kunnossa matkavakuutusta lukuunottamatta, mutta muuten sitten onkin ollut niin... blääh... Kortteja ei ole syntynyt yhtäkään uutta, jollei serkkutytön 4v kirjaa lukuihin, ja sekin syntyi eilen perjantaina. Tämä siis syntyi illalla:kamala vääntäminen tuossa olikin, mulla ei ole rei'ittäjää, ei Bind It All'ia, ei sitojaa tai muutakaan apuvälinettä viivoitinta ja Fiskarsin eyeletti jousivaijerimetallihärpättimmiä lukuunottamatta. Eli mittailin viivat, piirtelin ympyröitä, vein vanhasta sivuttomasta lehtiöstä kannet (rikkinäiset) roskiin ja kierteet tähän vihkoon. Ja ei kun paukuttelemaan jousta sitten vain. Ja voin mun nakkisormeni ovat aivan turtana kun tuohon paksuun (akvarellilehtiön takakansi, 2kertainen verrattuna fabrianon kartoki takuseen) kartonkiin tein noita reikiä...huh huh...

Laura Ashleyn papereita, Sarah Kayn leimaa, ja ensimmäisiä " kelvollisia" kuvia väritystapana öljypastellit ja aromaattisia hiilivetyjä sisältämätön tärpätti.

Juup tällainen siitä tuli sitten. Aada on sen verran villi tyttö- tyttöversio Vaahteramäen Eemelistä- että tuo ei kauaa ehjänä pysy jollei äitinsä säilö sitä formaldehydiin :)

Niin nuo kirjaimet on HongKongista lähettänyt Kummisetäni vaimo. Näitä oli pussissa 100kpl eri väreissä ja hintana 25snt/pss :) Voitte arvata mitä tuon matkaltani kotiin papereiden lisäksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti