Sivut

lauantai 14. helmikuuta 2009

Vatsanväänteitä ja...

Aloitetaanpas tämä kaiken kattava vuodattaminen sitten vaikkapa tästä:

Keskimmäinen (5½v) mahataudissa, ja tämän jäljiltä on nyt sitten sohvaa, patjaa, mattoa, lattiaa ja pyykkiä pesty koko alkuvuoden edestä. Tosin onneksi tyttö nyt on kunnossa eikä mennyt kovin huonoksi kun söi ja joi kuitenkin hyvin, no olisin kyllä nokkaletkun laittanut jos juomisen olisi kokonaan lopettanut kuten viimeksi tuossa taudisa.

Ja nyt vain pelätään tuleeko sitä tuolle meidän nuorimmaiselle(4½v) kun hänelle ei nyt syyttä suotta tuota tai muutakaan ylimääräistä tautia haluaisi tuon puolivuotta sitten tehdyn siirron (munuainen ja maksa) vuoksi haluaisi. Mutta kukapa terveen lapsen vanhempikaan soisi lapsiensa sairastavan noita tauteja.
Kurjaa jos rajuna nyt puhkeasi "juuri" ennen reissuani paha mahatauti ja joutuisimme Helsinkiin Lastenklinikalle sen vuoksi :(
Joten pitäkää peukkuja jotta selviäisimme edes nuorimmaisen kohdalla ilman oksennus ja ripulitautia!

*

Ja lisää vuodatusta, paperit on loppu, teipit on loppu, korttipohjat on loppu- ja kappas vain skräppipaperit on yksiväristen osalta myöskin kokolailla finito, joten en saa niitä korttipohjia tehtyäkään sitten. Riittikö...no ei väriskaala on jäänyt pinkkiin, ruskeaan, mustaan ja harmaaseen okei myönnetään on tuossa kolme 10*10cm violettiä ja vihreääkin.

Kumma ettei noista skräppipapereistaan raaski sitten ottaa kun niitä kyllä olisi, tosin on kolme lastakin joista tekee kansiota, mutta kuitenkin. Eikä ole "fiksuna" jättänyt niitä palojakaan siivousvimmassaan talteen vaan pannut tyttöjen askartelulaatikkoon.

*

Mutta kaiken tämän korvaa sitten varmasti tämä matkani josta olen jo edellisessä postauksesa hieman höpöttönyt- ja mitä lähemmäs tuo tulee niin saatte kuulla siitä paniikkikirjoistusteni yhteydessä =)

Niin siis siihen matkani josta mainitsin...kuuteen vuoteen olisko nyt se kahdeskymmenes vapaapäivä kokonaisuudessaan. Paitsi että se kestää kymmenen päivää =)
HONG KONG ...jeeees!!!

Ihana Rakas kummisetäni asuu tällä hetkellä perheensä kanssa Honkkarissa ja sinnepä sitten sainkin kutsun , matkan ja kunnon loman maaliskuun alusta puoleen väliin :) Jännittää-hirvittää-ja pelottaa miten nuo täällä selviävät (mies kera kahden nuorimmaisen pitkäaikaissairaan ja esikoisemme puberteetti-ikäisen nuoren neidin) keskenään.

Varmastikin mun tulee heti koneessa jo ikävä, saati kun lentää sinne 11-12 tuntia niin kyllä mä ikävöinkin *snif* Ja huolissani ole kuinka tuo mies muistaa antaa kaikki lääkkeet ja jakaakaan tuo ei ole joutunut niitä kun teen aina senkin. Mitään muuta kun tyttöjen lääkitykset mua ei huoleta vaikkakin Justinan syöminen on vasta alkanut suunkautta siirron jälkeen, gastrosdtooma ja nenämahaletku vaiheen jälkeen..niin ja chylys dieetin.

Kylle nuo pärjää- eikö pärjääkin, kymmenen päivää mummujen ja ylityöttömän jakson voimin?


Ostoslistaa ja käyntipaikkoja on mietittynä mitä pitää päästä näkemään ja kokeilemaan, tautointi tietenkin (taas) hongkongilaiseen tapaan *wink* , kiinanmuuri, terrakotta armeija, maistaa silkkiperhosen toukkia ja ja jajajaja....

Jos joku on tuolla käynyt niin vinkkiä vain tulemaan paikoista ja mistä mitäkin voisi askartelua ajatellen saada :)
**

2 kommenttia:

  1. Kuullostaa oikein mukavalta reissu suunnitelmat! Odottelenkin jo innoissani näkemään mitä kaikkea ihanuuksia sieltä löydät =) Yritin tässä isännälle vihjailla, että tarvisin yhden sellaisen päivän, että saisin olla ihan yksin kotona; ei pyykinpesua, siivousta tai ruoanlaittoa. Vain ja ainoastaan omien värkkäilyjen tekoa ja rentoutumista. Olen viimeaikoina ollut paljon yksin lasten kanssa, miehellä työn ja firman merkeissä ollut kovasti menemisiä. Mutta saas nähdä koska tuo toteutuu; tuskin ihan lähiaikoina.. =)

    VastaaPoista
  2. Heippa, lueskelin SAY-ilmoitautumislomakettasi ja mikä on sasses frassesin bambi? En onnistunut googlella löytämään mitään...

    VastaaPoista