Sivut

perjantai 20. helmikuuta 2009

Laatuaikaa perheen kesken

Ja jälleen saan toivottaa teille blogissani vierailijoille oikein ihanaa ja rauhallista viikonloppua!

Me vetäydymme viettämään laatuaikaa perheen kesken Turkuun Caribian kylpylähotelliin viikonlopuksi kera miehen ja lapsiemme, joten postailuun tulee jälleen taukoa viikonlopun verran.

Juuri kun pääsin vauhtiin jälleen mahataudin jälkeen ja sain hyviä ideoita maatessani voipuneena vessan lattialla *lol* vailla parempaakaan miettimistä, niin tuleekin tämä hyvin ansaittu viikoloppu tauottamaan tätä ideoiden siirtämistä käytöntöön.

Mutta odotan kovasti nuorimmaisen tyttäremme ensimmäistä uintikertaa, hänellä ei koskaan vielä ole ollut mahanappien ja korkean tulehdusriskin vuoksi mahdollisuutta käydä uimassa tai rannassa leikkimässä niin että takapuoli edes hipaisisi järvi/uima-allasvettä !

Nyt on riemu ja nauru herkässä kun tyttöä jännittää kovasti uimaan ja veteen pääseminen, saapi nähdä pettääkö urheus ja kova into kun on tosipaikka kyseessä ja mahdottomasti varmasti ihmisiä. Kolmet uima-asut on jo molempien pienten tyttöjen osalta pakattu mukaan-pitäähän joka tytöllä vähintään yksi uima-asu päivää kohti olla =) Itselläni ja esikosella onkin ongelmana uima-asun hankkiminen, itselläni painon pudotuksen vuoksi ja tyttärellä kovan pituuskasvun vuoksi.

Hauskaa tulee joka tapauksessa olemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti