Sivut

perjantai 20. helmikuuta 2009

*muoks* *muoks* ja Tarkennusta SAY#8

Voi kamala, kerrankin ehtisin sen verran lukemaan kirjoittamiani englannin (pitäsikö sanoa lontoonkielisiä huonon suoritukseni vuoksi) kielisiä tekstejäni, että oikein hävettää nyt... hitsinpimpulat kun on täynnä kielioppi-ja kirjoituvirheitä.

Ylioppilaslautakunte veisi mun C'ni todistuksestani jos lukisi näitä kirjoituksiani, ja vanha englannin opettajani joka hyviä numeroita antoi kauhistuisi vallan...

Tekstit tulevat käymään tarkan tarkistuksen ja editoinnin kykyjeni mukaan kun tulemme rentoutumasta ja sen jälkeen taitaa olla viisainta pysytellä tässä suomenkielen sanastossa, joka sekin takkuaa sormien ja aivojen eripuraisuuksien vuoksi aika paljon :)

*****************************************

Salaiselle ystävälleni... Painovirhepaholainen on päässyt tekemään tepposiansa tuohon lomakkeeseeni, anteeksi että näit vaivaa turhaan..

eli tässä on tarkoittamani :
*Sassafras Lass -Life is Beautiful

Mutta kuten alla olevasta lempivalmistajat ja tyylit luettelosta näkyy, olen kokolailla kaikkiruokainen:

*Bo Bunny press (rockahtavat)
*Daisy D's
*Cloud9Desingns (fiskarsille tehdyt sarjat)
*Basic Gray (oikeastaan kaikki)
*Kaiser craft
* My Minds Eye
* K&Co (oikeastaan kaikki)
* DCWV (once upon a time on ihan suosikki, muutkin ok)

eli kaikki

* retrot ja vintaget
* kukat (ei romanttiset)
* raidat
* pilkut /pienet pallot
* vanhennetut
* mustat
* ruskeat
* turkoosit
* limet
* harmaat
* pinkit
* oliivi
* siniharmaat

Edellisistä listoista löytyy papereita kätköistäni eniten, joitan yksittäisiä muitakin papereita on tullut ostettua. Parasta on saada jotakin toisen silmin katsottuna kun on itse kangistunut omiin kaavoihinsa ja tapoihinsa jo näinkin pienen askartelu harrastuksen jälkeen. Uutta on ihana kokeilla ja koettaa saada toimimaan omaan tyyliinsä. Punaista esimerkiksi ei löydy lainkaan valikoimistani, se ei kuulu lempi väreihini ja sitä ei koskaan sen vuoksi tule hankittua, välillä olisi tosin mukava "irroitella" ja koittaa kuinka tuon värin saa taipumaan tahtoonsa :)

*********************************************************

1 kommentti:

  1. Sassafras Lass -Life is Beautiful Kuulostaakin heti tutummalta, kun Sasses Frassesin Bambi :D Mutta voishan tuon niminen Bambikin olla *lol*

    VastaaPoista